• Péntek este több termálfürdős településen is féláron lehet fagyizni.

  • Hajdúszoboszlón Vastag Csaba lesz az éjszakai fürdőzés sztárvendége.

  • A makói Hagymatikumban ázsiai napot tartanak.

Budapest-Aquaworld: a budapesti élményfürdő augusztus 23-ig, “Bongo Wonderland” néven állandó gyermekprogramokat kínál. Ezek közé tartozik a légvár, trambulin, kézművesház, valamint külön animációs programok a hétvégékre és a hétköznapokra. A szabadtéri játszóparkban lévő játékok használatát a belépő már tartalmazza.

Bükfürdő: szerdától szombatig ingyenes animációs foglalkozásokat tartanak a Sportparkban. Ez minden nap késő délután a legkülönfélébb programokat jelenti: gyerekkuckót, nordic walking oktatást, sportversenyeket, kerékpártúrát.

Augusztus 14-én érdemes lesz Bükfürdőn fagyizni, ugyanis a Villa Rosato cukrászda is csatlakozott a Magyar Kézműves Fagylalt Éjszakája nevű rendezvénysorozathoz, aminek keretében 20 óra és éjfél között féláron lehet náluk fagylaltot vásárolni. Ezen az estén a Kristály Torony Kalandpark is hosszabbított nyitva tartással várja a vendégeket.

(A termálfürdős üdülőhelyek közül még Gyulán (Fanni cukrászda), Igalon (Alsó Kávézó), Kisvárdán (Poncsák cukrászda), Mezőkövesden (Cifra fagyizó) és Szarvason (Ildikó cukrászda) találhat a kezdeményezéshez csatlakozott fagyizót).

Debrecen: augusztus 14-én rendezik az Aquaticum VI. Országos Csúszdabajnokságot. Nyolc kategóriában lehet indulni és a legjobbak értékes nyereményekhez juthatnak. Az élményfürdőben augusztus 15-én délután ingyenes vízi aerobikot tartanak a hullámmedencénél.

Hajdúszoboszló: a strandfürdőben augusztus 22-ig zenés éjszakai fürdőzésen lehet részt venni minden pénteken, szombaton és vasárnap. A fürdő e heti szombati éjszakai fürdőzésén sztárvendég is fellép: Vastag Csaba. Az éjszakai fürdőzésre 1500 forintért váltható belépőjegy.

Hajdúszoboszló éjszakai fürdőzésHarkány: augusztus 13-án a gyógyfürdő épületének márványcsarnokában véradásra lesz lehetőség 10 és 13 óra között. Augusztus 14-16. között baba-mama programokat is tartanak a fürdőben.

Hévíz: a Zenés Nyári Esték keretében augusztus 11-én 19 órától a Jambalaya zenekar ad koncertet a Festetics téren.

Igal: augusztus 14-én operettgála lesz a termálfürdőben a kunszentmártoni Szent Márton társulat előadásában, a műsor 16 órakor kezdődik. Augusztus 15-én, szombaton Beach Party lesz az Igali Termálfürdőben, ebből az alkalomból 11 és 19 óra között DJ szórakoztatja a vendégeket és kedvezményes áron lehet koktélokat vásárolni.

Makó: ezen a héten szombaton és vasárnap is lesznek programok a Hagymatikumban. Augusztus 15-én Ázsia Express Napot tartanak, ázsiai zenékkel és filmvetítéssel. Augusztus 16-án pedig Rádió88 Strandparty-val várják a vendégeket.

Miskolctapolca: augusztus 22-ig minden szombat este éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket a Barlangfürdőben. A program 20 órától éjfélig tart, a belépőjegy pedig 2500 forintba kerül.

Tiszakécske: augusztus 15-én Coca-Cola Strandparty lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Csocsó bajnokság, óriás társasjáték, óriáscsúszda biztosítja a fürdőzők szórakozását.

Zalakaros: augusztus 13-16. között Utcafesztivált tartanak a Gyógyfürdő téren.

Antibiotikum szedése mellett vajon szabad napozni? A választ ebben a cikkünkben olvashatja.