• Hétvégére nem csak a jó idő tér vissza, hanem többféle program is lesz a termálfürdőkben.

  • Az éjszakai fürdőzések dominálnak, de Hévízen Nosztalgia Hétvégét, Zalakaroson pedig strandfoci kupát is tartanak.

Budapest-Aquaworld: a budapesti élményfürdő augusztus 23-ig, “Bongo Wonderland” néven állandó gyermekprogramokat kínál. Ezek közé tartozik a légvár, trambulin, kézművesház, valamint külön animációs programok a hétvégékre és a hétköznapokra. A szabadtéri játszóparkban lévő játékok használatát a belépő már tartalmazza.

Ezen felül július 31-én éjszakai fürdőzés is lesz az élményfürdőben, ahol DJ, tűzzsonglőrök és afrikai tánc-show várja a vendégeket. Augusztus 2-án, azaz vasárnap pedig megrendezik az V. Aquaworld Strandfoci Kupát.

Bükfürdő: szerdától szombatig ingyenes animációs foglalkozásokat tartanak a Sportparkban. Ez minden nap késő délután a legkülönfélébb programokat jelenti: gyerekkuckót, nordic walking oktatást, sportversenyeket, kerékpártúrát.

Július 30-án (mint minden hónap utolsó csütörtökjén) nyílt napot tartanak a gyógyfürdő Medical Wellness Centrumában.

Július 31-én a “strandok éjszakája” program keretében Bükfürdőn is lesz éjszaki fürdőzés, ahol – többek között – latin táncshow-val és latin zenékkel szórakoztatják a vendégeket.

Cserkeszőlő: a Megyejáró Fesztivál keretén belül június 30-án és augusztus 2-án is koncertek lesznek a fürdő szabadtéri színpadán: portugál, lengyel, litván és szlovák fellépőkkel. Nem a fürdő rendezvénye, de érdemes megemlíteni, hogy augusztus elsején a cserkeszőlői sportpályán lesz “A világ legerősebb emberei” verseny, ahol öt ország versenyzői indulnak. Maga a verseny 17 és 20 óra között lesz, ami után zenés programokat is tartanak.

Debrecen: augusztus első napján ingyenes vízi aerobik lesz az élményfürdő hullámmedencéjénél. Pénteken pedig éjszakai fürdőzést tartanak az Aquaticum Strandfürdőben, ami ezen a napon éjfélig tart nyitva.

Hajdúszoboszló: július 3. és augusztus 22. között zenés éjszakai fürdőzésen lehet részt venni minden pénteken, szombaton és vasárnap. A strandfürdő pénteki éjszakai fürdőzésén sztárvendég is fellép: Dér Heni. Az éjszakai fürdőzésre 1500 forintért váltható belépőjegy.

Hajdúszoboszlói strandfürdőHarkány: pénteken ebben a fürdőben is éjszakai fürdőzést tartanak. Ez nem csak éjszakai programokat jelent, hiszen már 15 órától ügyességi és vízi vetélkedőket tartanak, este pedig tűzzsonglőr is szórakoztatja a vendégeket.

Hévíz: a Zenés Nyári Esték keretében kedden 19 órától a Golden Brass rézfúvós kamarazenekar ad koncertet a Festetics téren. Július 30. és augusztus 2. között pedig Nosztalgia Hétvégét rendeznek Hévízen. A részletes programot ide kattintva találja.

Igal: pénteken éjszakai fürdőzés lesz a termálfürdőben, ahol Reinas del Ritmo Show-val és Konga Show-val várják a vendégeket.

Komárom: A Brigetio Gyógyfürdőben is megtartják a strandok éjszakáját. Július 31-én 20:30-tól éjfélig lehet fürödni a külső úszó- és élménymedencében, illetve ki lehet próbálni akár a családi csúszdát is.

Miskolctapolca: augusztus 22-ig minden szombat este éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket a Barlangfürdőben. A program 20 órától éjfélig tart, a belépőjegy pedig 2500 forintba kerül.

Sárvár: a termálfürdő július 31-én éjjel 2-ig tart nyitva, az este érkező látogatókat DJ szórakoztatja.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben pénteken éjszakai fürdőzést tartanak, de nem csak este lesznek programok. Erről bővebben itt talál információkat. Szombaton és vasárnap pedig Latin Hétvége lesz a termálfürdőben.

Zalakaros: mozgalmas hétvége lesz a fürdővárosban. Pénteken strandok éjszakáját tartanak az itteni termálfürdőben is, ahol sztárvendégként fellép Kasza Tibi, a zenét pedig a Fáraó Együttes szolgáltatja. Szombaton női, vasárnap pedig férfi strandfoci kupát tartanak a fürdőben.