• Idén olyan sok fürdős program talán még nem is volt, mint amennyi ezen a héten lesz.

  • Több helyen is fürdőfesztivált tartanak és éjszakai fürdőzésekből is széles a választék.

Budapest-Aquaworld: a budapesti élményfürdő augusztus 23-ig, “Bongo Wonderland” néven állandó gyermekprogramokat kínál. Ezek közé tartozik a légvár, trambulin, kézművesház, valamint külön animációs programok a hétvégékre és a hétköznapokra. A szabadtéri játszóparkban lévő játékok használatát a belépő már tartalmazza.

Bükfürdő: szerdától szombatig ingyenes animációs foglalkozásokat tartanak a Sportparkban. Ez minden nap késő délután a legkülönfélébb programokat jelenti: gyerekkuckót, nordic walking oktatást, sportversenyeket, kerékpártúrát.

Élő logikai kalandjátékban próbálhatják ki magukat a vendégek a termálfürdőben július 18. és 26. között. A kreativitást igénylő játékok a rendezvénysátorban lesznek.

Immár tizedik alkalommal rendezik meg Bükfürdőn a Gyógy- Bor Napokat. A programok július 22-től 26-ig tartanak, azaz szerdától szombatig.

Debrecen: az Aquaticumban minden nap késő délután szaunaprogramokat tartanak, amelyek hétköznap ingyenesen látogathatók. Július 25-én ingyenes vízi aerobik lesz az élményfürdő hullámmedencéjénél. Szintén ezen a napon éjszakai fürdőzés is lesz az Aquaticumban, ami azt jelenti, hogy éjfélig tart nyitva a fürdő. A fürdőzésre a belépő 1500 forintba kerül, de akinek van szombati egész napos belépője, az 1000 forintért maradhat az esti programon.

Hajdúszoboszló: július 3. és augusztus 22. között zenés éjszakai fürdőzésen lehet részt venni minden pénteken, szombaton és vasárnap. A strandfürdő szombat éjszakai fürdőzésén sztárvendég is fellép: Kasza Tibi. Az éjszakai fürdőzésre 1500 forintért váltható belépőjegy.

Harkány: július 24. és 26. között ismét megrendezik a Harkányi Fürdőfesztivált. A rendezvényen fellép – többek között – Janicsák Veca, Kasza Tibi, a Halott Pénz és az Unique.

Harkányi GyógyfürdőHévíz: ezen a héten szombaton és vasárnap tartják az Egregyi Búcsút. Ennek keretében július 25-én este a TNT, július 26-án pedig a Hooligans ad ingyenes koncertet.

Igal: beach party lesz július 24-én (pénteken) a termálfürdőben. Ezen a napon zenés programokkal és koktélokkal várják a vendégeket.

Július 25-én tartják az Anna napi búcsút és Tökfesztivált. Lehetőség lesz tökből készült ételek kóstolására és tombolát, valamint színpadi és gyermekprogramokat is tartanak.

Komárom: a Brigetio Gyógyfürdőben július 25-én tartják a Csobbanó Fesztivált. Ugyanezen a napon zenés éjszakai fürdőzést is rendeznek, így a fürdő éjfélig tart nyitva. A fürdőzésre 1000 forintért váltható belépőjegy.

Miskolctapolca: augusztus 22-ig minden szombat este éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket a Barlangfürdőben. A program 20 órától éjfélig tart, a belépőjegy pedig 2500 forintba kerül.

Sárvár: éjszakai fürdőzést tartanak a termálfürdőben. Az est sztárvendége a 22 órakor fellépő Csepregi Éva lesz. A fürdő éjjel 2-ig lesz nyitva, az esti belépő pedig 1500 forintba kerül.

Tiszakécske: Középkori Hétvége lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben.

Zalakaros: július 24-én és 25-én Kannavirág Napokat tartanak a Gyógyfürdő téren.

Július 24. (péntek)
17:00–24:00 – Kézműves vásár, borházak kitelepülése
20:00 – Ezer Rózsa Kertje – hastánc bemutató
19:00 – 24:00 – Bál a Bólé Duóval

Július 25. (szombat)
17:00–24:00 – Kézműves vásár, borházak kitelepülése
19:00 – WEST COAST ALL STARS – Hip Hop és Break Dance bemutató
20:00–22:00 – Kannavirág királynő választás (Dísz tér, Fürdő strandbejárat előtt)
19:30–24:00 – Bál a Silver Band-el