• Több termálfürdőben is lesznek a héten éjszakai fürdőzések.

  • Komáromban strandolimpiát, Zalakaroson gyermekprogramokat tartanak a hétvégén.

Budapest-Aquaworld: a budapesti élményfürdő június 26. és augusztus 23. között, „Bongo Wonderland” néven állandó gyermekprogramokat kínál. Ezek közé tartozik a légvár, trambulin, kézművesház, valamint külön animációs programok a hétvégékre és a hétköznapokra. A szabadtéri játszóparkban lévő játékok használatát a belépő már tartalmazza.

Bükfürdő: szerdától szombatig ingyenes animációs foglalkozásokat tartanak a Sportparkban. Ez minden nap késő délután a legkülönfélébb programokat jelenti: gyerekkuckót, nordic walking oktatást, sportversenyeket, kerékpártúrát.

Június 10-én kezdődött a Büki Mesevonat programsorozat a Szamóca Színházzal.

Élő logikai kalandjátékban próbálhatják ki magukat a vendégek a termálfürdőben július 18. és 26. között. A kreativitást igénylő játékok a rendezvénysátor lesznek.

Debrecen: az Aquaticumban minden nap késő délután szaunaprogramokat tartanak. Ezek hétköznap ingyenesen látogathatók. Július 18-án ingyenes vízi aerobik lesz az élményfürdő hullámmedencéjénél.

Hajdúszoboszló: július 3. és augusztus 22. között zenés éjszakai fürdőzésen lehet részt venni minden pénteken, szombaton és vasárnap. A strandfürdő szombat éjszakai fürdőzésén sztárvendég is fellép: Mohamed Fatima. Az éjszakai fürdőzésre 1500 forintért váltható belépőjegy.

Harkány: már-már hagyománya van a fürdő hétvégi szaunafelöntéseinek. Szombaton guayaba-mézes, vasárnap chanel-epres felöntést tartanak. Július 19-én rendezik a X. Árkád kerékpártúrát. A biciklisek a pécsi bevásárlóközponttól indulnak, a cél pedig a Harkányi Gyógyfürdő.

Hévíz: folytatódik a Zenés Nyári Esték programsorozat. Június 14-én, 19 órától Buváry Lívia ad nosztalgia estet a Festetics téren.

Igal: szombaton az Igal Night sorozat keretében éjszakai fürdőzés lesz a termálfürdőben. Ezen az estén egyiptomi tűzvarázs show-t tartanak és a fürdő éjfélig lesz nyitva. A nap folyamán megváltott belépőjegyek érvényesek az esti programra is!

Komárom: július 18-án sportágbörze és strandolimpia lesz a Brigetio Gyógyfürdőben.

Makó: a Hagymatikumban júliusban is folytatódik a “masszázs kedd” akció, aminek keretében masszázsok és egyéb szolgáltatások érhetők el 50 százalékos kedvezménnyel a hét második napján. Kedden a 30 és 50 perces svéd masszázs, a 30 perces aroma masszázs, valamint a Bioptron kezelés lesz akciós.

Július 17-19. között tartják a Hagymatikum Fürdőfesztivált. Fellép a Honeybeast, Csepregi Éva, de divatbemutatók, élő zene, sportbemutatók is lesznek.

Miskolctapolca: június 20-tól augusztus 22-ig minden szombat este éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket a Barlangfürdőben. A program 20 órától éjfélig tart, a belépőjegy pedig 2500 forintba kerül.

Tiszakécske: Sör-Fürdő Fesztivál lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben.

Július 18. (szombat)
10:00-11:30 – Lufi hajtogatás
11:30-12:00 – Vízi Aerobic & Vízi Zumba Párbaj
14:00-14:45 – IRIGY HÓNALJMIRIGY
15:00-17:00 – SÖRÖS Animáció
• SÖRIvó verseny
• SÖRváltó verseny
• SÖRhas szépségverseny
17:00-17:30 – Crazy Time

Július 19. (vasárnap)
10:00-11:30 – Csillám tetoválás
11:30-12:00 – Sörobik & Sörumba
15:00-17:00 – SÖRÖS animáció
• SÖRpiramis verseny
• SÖRpong verseny
• SÖRerő verseny
• SÖRtánc verseny
17:00-17:30 – Sör Time
Vasárnap a Room Service- Bryan Adams Tribute Band zenél!

Zalakaros: június 17-19. között Karibi Kölyök Party-t rendeznek a termálfürdőben.