• Rengeteg program lesz ezen a héten az ország különböző részein található termálfürdőkben, illetve a termálos üdülőhelyeken.

  • Zalakaroson fellép a Dumaszínház, Hajdúszoboszlón Antal Timi, Berekfürdőn pedig a Bikini ad koncertet.

Berekfürdő: július 11-én élő Bikini nagykoncert lesz a fürdőben. A belépőjegy 1500 forintba kerül. A rendezvény miatt ezen a napon 20 óra helyett 19 órakor zár a strandfürdő.

Budapest-Aquaworld: a fővárosi élményfürdő június 26. és augusztus 23. között, azaz lényegében egész nyáron “Bongo Wonderland” néven állandó gyermekprogramokat kínál. Ezek közé tartozik a légvár, trambulin, kézművesház, valamint külön animációs programok a hétvégékre és a hétköznapokra. A szabadtéri játszóparkban lévő játékok használatát a belépő már tartalmazza.

Bükfürdő: szerdától szombatig ingyenes animációs foglalkozásokat tartanak a Sportparkban. Ez minden nap késő délután a legkülönfélébb programokat jelenti: gyerekkuckót, nordic walking oktatást, sportversenyeket, kerékpártúrát. Június 10-én kezdődik a Büki Mesevonat programsorozat a Szamóca Színházzal. Erről további részleteket itt talál.

Debrecen: az Aquaticumban minden nap késő délután szaunaprogramokat tartanak. Ezek hétköznap ingyenesen látogathatók. Július 11-én ingyenes vízi aerobik lesz az élményfürdő hullámmedencéjénél. Ugyanezen a napon zenés-táncos éjszakai fürdőzés is lesz a fürdőben. A program 19 órától éjfélig tart, a belépő fejenként 1500 forintba kerül.

Hajdúszoboszló: július 3. és augusztus 22. között zenés éjszakai fürdőzésen lehet részt venni minden pénteken, szombaton és vasárnap. A strandfürdő szombat éjszakai fürdőzésén sztárvendég is fellép: Antal Timi. Az éjszakai fürdőzésre 1500 forintért váltható belépőjegy.

Harkány: július 3-án megnyitották a lepkemedencét (erről a korábbi cikkünket ide kattintva olvashatja). Ezen a hétvégén is lesznek szaunafelöntések a fürdőben: szombaton levendulás-hársos, vasárnap fréziás-jácintos. Szintén vasárnap fellép a Pelikán Kulturális és Táncegyüttes is a gyógykertben.

Hévíz: július 7-én, 19 órakor – a Zenés Nyári Esték keretében – a Horváth Elemér és Horváth Gábor ad koncertet a Festetics téren.

Igal: július 12-én családi vasárnapot tartanak az Igali Termálfürdőben. Ezen a napon ugrálóvár, játszóház, ügyességi játékok és számos egyéb program várja a vendégeket. A családi napon 10 éves korig ingyenes a belépés.

Igali FürdőfesztiválKomárom: a Brigetio Gyógyfürdőben sűrű nap lesz július 11-e. 10 és 18 óra között strandröplabda kupát tartanak, este pedig éjszakai fürdőzés is lesz. A kubai est 20:30-tól éjfélig tart, a belépőjegy 1000 forintba kerül.

Makó: a Hagymatikumban júliusban folytatódik a “masszázs kedd” akció, aminek keretében masszázsok és kádfürdők érhetők el 50 százalékos kedvezménnyel a hét második napján. Kedden a 30 perces svéd masszázs, a 30 perces aroma masszázs, a 30 perces kényeztető Sissi masszázs, valamint a vörösboros kádfürdő lesz akciós. Július 12-én, vasárnap sportnapot tartanak a Hagymatikumban. Ezen a napon a nevező csapatok strandfociban, strandröplabdában, streetballban, lábtengóban, büntetődobó versenyben mérhetik össze az erejüket.

Miskolctapolca: június 20-tól augusztus 22-ig minden szombat este éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket a Barlangfürdőben. A program 20 órától éjfélig tart, a belépőjegy pedig 2500 forintba kerül.

Sárvár: pénteken ismét éjszakai fürdőzéssel várja a vendégeit a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. A fürdő ezen az estén 19 órától egészen éjjel 2-ig tart nyitva. 22 órakor fellép Újvári Timi és a Hot Stuff. A belépőjegy 1500 forintba kerül.

Tiszakécske: Nemzetközi Hétvége lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Szombaton 14 órától afrikai dob- és táncshow, vasárnap 14:30-tól vízi zumba biztosítja a vendégek szórakozását.

Zalakaros: június 11-én 20 órától Dumaszínház lesz a kertmoziban, fellép Aranyosi Péter és Benk Dénes. A termálfürdőben a hónap közepéig tart a Minimax Gyerekstrand, ennek keretében a legkülönfélébb játékos programokkal várják a legkisebb fürdővendégeket.