• Berekfürdőn éjszakai fürdőzést, Tiszakécskén Kölyök Fesztivált tartanak a hétvégén.

  • Sok más fürdőben és termálfürdős üdülőhelyen is rendezvényekkel kezdik a júliust.

  • Ezen a hétvégén tartják az Igali Fürdő Napokat is.

  • Bükfürdőn Katus Attilával is találkozhat.

Balmazújváros: július 4-én, azaz szombaton sport- és egészségnapot rendeznek a Kamilla Gyógyfürdőben. A nap folyamán strandfocival, reggeli átmozgató tornával, ügyességi vetélkedőkkel,  fit-ballal, úszóversennyel, baba-mama tornával várják az érdeklődőket.

Kamilla Termálfürdő BalmazújvárosBerekfürdő: szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek. A kapunyitás 20 órakor lesz és az este folyamán DJ szórakoztatja a vendégeket. A est sztárvendége Majka és Curtis lesz, akik 23 órakor lépnek fel a fürdőben.

Budapest-Aquaworld: a fővárosi élményfürdő június 26. és augusztus 23. között „Bongo Wonderland” néven állandó gyermekprogramokat kínál. Ezek közé tartozik a légvár, trambulin, kézművesház, valamint külön animációs programok a hétvégékre és a hétköznapokra. A szabadtéri játszóparkban lévő játékok használatát a belépő már tartalmazza.

Bükfürdő: szerdától szombatig ingyenes animációs foglalkozásokat tartanak a Sportparkban. Ez minden nap késő délután a legkülönfélébb programokat jelenti: gyerekkuckót, nordic walking oktatást, sportversenyeket, kerékpártúrát. A közelmúltban műanyag jégpályát nyitottak a termálfürdőben, azon belül is a strandcsúszda mellett. A pálya egy hónapig fog működni.

Június 5-én, azaz vasárnap Fitt Napot tartanak a gyógyfürdőben. Ebből az alkalomból gyermek- és felnőtt programokkal, szinkronúszó bemutatóval és almaevő rekordkísérlettel várják a vendégeket. A nap vendége Katus Attila lesz.

Debrecen: az Aquaticumban minden nap késő délután szaunaprogramokat tartanak. Ezek hétköznap ingyenesen látogathatók. Július 4-én ingyenes vízi aerobik lesz az élményfürdő hullámmedencéjénél.

Harkány: július 3-án megnyitják a lepkemedencét (erről a korábbi cikkünket ide kattintva olvashatja). Ezen a hétvégén is lesznek szaunafelöntések a fürdőben: szombaton citromos-narancsos, vasárnap kamillás-eukaliptuszos.

Hévíz: június 30-án, 19 órakor – a Zenés Nyári Esték keretében – a Gájer Mátyás jazz quartett ad koncertet a Festetics téren.

Igal: július 3-án és 4-én tartják az Igali Fürdő Napokat.

Július 3. (Péntek)
16:30 – Fellép Jolly és Suzy
19:00 – Szivárvány-híd horvát énekkar, Kaposvár
19:15 – Ugrókötél bemutató
19:30 – Golddance (szamba, latin és salsa táncbemutató)
20:00 – Gájer Bálint
21:00 – Feeling Együttes
24:00 – Színpadzárás

Július 4. (Szombat)
19:00 – Igali hagyományőrző néptánc csoport bemutatója
19:15 – Roppantós táncegyüttes bemutatója
19:45 – Divatbemutató (fürdőruha, bikini, partyruha)
20: 15 – Nyári Aliz és Nyári Edit
21:00 – Pál Dénes
21: 45 – Retro Oldies Party
01:00 – Színpadzárás

Makó: a Hagymatikumban folytatódik a “masszázs kedd” akció, aminek keretében masszázsok és kádfürdők érhetők el 50 százalékos kedvezménnyel a hét második napján. Kedden a 30 perces svéd masszázs, a 30 perces aroma masszázs, az 50 perces kávés masszázs, valamint a Kleopátra kádfürdő lesz akciós.

Miskolctapolca: június 20-tól augusztus 22-ig minden szombat este éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket a Barlangfürdőben. A program 20 órától éjfélig tart, a belépőjegy pedig 2500 forintba kerül.

Tiszakécske: ezen a hétvégén, szombaton és vasárnap Kölyök Fesztivál lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Egész nap vízi és szárazföldi animációs programokat tartanak. Ezen felül lufi hajtogatással, csillám tetoválással, labda háborúval, strandfocival szórakoztatják a gyerekeket. Vasárnap bűvész-show lesz a fürdőben, és még Szandi is fellép.