• Legalábbis a termálfürdő Mikulás-napi éjszakai fürdőzésén, ahol nyerni lehet vele.

  • Rengeteg Mikuláshoz kapcsolódó program lesz ezen a héten a termálfürdőkben.

  • Olyan helyeken is tartanak éjszakai fürdőzést, ahol ritkán szokott ilyen program lenni.

Budapest: az Aquaworld élményfürdőben – a karácsonyi időszakig – minden szerdán szaunás akciót tartanak. Ennek a lényege az, hogy a napi, az esti és a kétórás jegyek vásárlói ingyen léphetnek be a szaunavilágba és részt is vehetnek az ottani szaunaszeánszokon.

Bükfürdő: december 24-ig a kombinált belépőjegyek 30 százalékos kedvezménnyel válthatók meg, ebbe beleértve az egész napos és a délutáni jegyeket is. December 6-án szombaton éjszakai Mikulás Party lesz a termálfürdőben. A zenés program 20 órától éjfélig tart és ezen az estén végig nyitva lesz a szaunavilág, de csúszdaversenyeket is tartanak, valamint a piros fürdőruhában érkezők ajándékot nyerhetnek. Az esti jegy ára 1500 forint.

Bükfürdő virtuális túraCserkeszőlő: a termálfürdőbe szombaton érkezik a Mikulás, aki meglepetéssel várja a gyerekeket.

Debrecen: ezen a héten is minden nap – késő délután – szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. December 6-án, szombaton vízi aerobik lesz a hullámmedencénél.

Harkány: a nemrég új igazgatót kapott gyógyfürdőbe érdemes lesz ellátogatni december 6-án, mert Mikulás alkalmából minden gyereknek és felnőttnek ajándékkal kedveskednek. Ezen a napon szauna felöntéseket is tartanak a fürdőben.

Hajdúszoboszló: szombaton mikulásos éjszakai fürdőzés lesz az Aqua-Palace élményfürdőben, ami ezen a napon éjfélig tart nyitva. A fürdőzőket habshow-val és szauna szeánszokkal várják. December 5-én és 6-án a városban is lesznek Mikulás-programok. Erről részleteket ide kattintva olvashat.

AquaPalace HajdúszoboszlóHévíz: továbbra is tart a város adventi programsorozata. Erről részletesebben ide kattintva olvashat. December 5-én (pénteken) a városi sportcsarnokban Mikulásváró délutánt tartanak.

Makó: a Hagymatikumban december 6-án és 7-én 500 forintért válthatók jegyek a 14 év alatti gyermekeknek. Szombat délután szintén a legkisebbeknek szerveznek programokat, 18 órától pedig habparty lesz a beltéri termálmedencében. Ezen a napon 19:30 és éjfél között Mikulás Party-t is tartanak a fürdőben.

Szeged: a Napfényfürdő Aquapolisban december 5-én Mikulás Party-t rendeznek a csendes wellnessben, így ezen a napon 21 órától éjjel 1-ig várják a vendégeket. Szombaton pedig animációs programokat tartanak a gyerekeknek – szintén a Mikulás nap alkalmából.