• Ezen a héten is több helyen lesznek éjszakai fürdőzések.

  • Néhány városban már a karácsonyra készülődnek.

  • Bükfürdőn nyílt nap lesz a gyógyászati részlegben.

Budapest: Az Aquaworld élményfürdőben Jump Week-End néven tartanak rendezvényt szombaton és vasárnap. Ezen a két napon reggeli tornával, rengeteg gyermekprogrammal, játékos vetélkedőkkel és csúszdaversennyel várják a fürdővendégeket.

Bükfürdő: egészségmegőrző nyílt napot tartanak november 27-én a fürdő medical wellness centrumában.

Debrecen: ezen a héten is minden nap – késő délután – szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. November 29-én, szombaton vízi aerobik lesz a hullámmedencénél. Szintén ezen a napon, reggel kézműves foglalkozásokat tartanak a gyerekjátszóházban.

Aquaticum Élményfürdő

Debrecen: Aquaticum Élményfürdő

Harkány: novemberben is folytatódnak a pénteki éjszakai fürdőzések. A gyógyfürdő ezeken a napokon 20 órától éjfélig tart nyitva. A teljes árú jegy 2200, a kedvezményes 1500 forintba kerül.

Hajdúszoboszló: a fürdőben most nem szerveznek külön programot, viszont a városban annál inkább. November 28-án Belmondo koncert lesz a Rock Caféban, 29-én pedig karácsonyi kézműves vásár a Bocskai Rendezvényközpontban. A programokról ide kattintva talál bővebb információt.

Hévíz: november 28-án kezdődik a város adventi programsorozata. Erről részletesebben ide kattintva olvashat.

Tamási: fontos tudni, hogy november 24-től 27-ig, azaz csütörtökig zárva tart a fürdő. Viszont pénteken már szauna estet rendeznek, szombaton pedig éjfélig tart nyitva a létesítmény.

Zalakaros: az Adventi Hétvégék nevű rendezvénysorozat veszi kezdetét november 29-én, szombaton. Ebből az alkalomból a következő programok várják a vendégeket a fürdő előtt, illetve a fürdőben:

10:00 – 20:00 – Adventi vásár és forralt boros est (Fürdő előtti sétány)
10:30 – Aquafitness (Élményfürdő)
11:00 – Kreatív foglalkozás, arcfestés, adventi díszek készítése (Fedett gyermekvilág)
13:00 – Mesetorna gyerekeknek (Fedett gyermekvilág)
14:00 – „Vizes 4-es”- vízi vetélkedő (Fedett gyermekvilág)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)
16:00 – Mini diszkó (Fedett gyermekvilág)
17:00 – Hagyományos betlehemi műsor (Fürdő előtti sétány)