Budapest: az Aquaworld élményfürdőben november 21-én, azaz pénteken tartják a Splash éjszakai fürdőparty-t. Ezen az estén DJ, tűzzsonglőrök, lézer-show is szórakoztatja a vendégeket. A belépőjegy a helyszínen 2990, elővételben 2490 forintba kerül. Az Aquaworldben már megszokott módon ingyenes buszjárattal is lehet jönni-menni az eseményre és eseményről. A Nyugati Pályaudvartól a fürdőhöz 21, 22 és 23 órakor, visszafelé pedig 01:30, 02:30 és 03:30 órakor indul a buszjárat.

AquaworldDebrecen: ezen a héten minden nap – késő délután – szaunaprogramokat tartanak az Aquaticum szaunavilágában. November 22-én, szombaton vízi aerobik lesz a hullámmedencénél.

Hajdúszoboszló: az Aqua-Palace élményfürdőben karbantartás van, ezért hétfőtől zárva tart. Péntek délben nyitnak ki újra.

November 22-én 15 órától Pancsi Parti zenés gyermekprogramot tartanak az Aqua-Palace élményfürdőben. Kattintson ide további információkért!

AquaPalace HajdúszoboszlóHarkány: novemberben is folytatódnak a pénteki éjszakai fürdőzések. A fürdő ezeken a napokon 20 órától éjfélig tart nyitva. A teljes árú jegy 2200, a kedvezményes 1500 forintba kerül.

Hévíz: szerdán folytatódik a “Sportos történetek” előadás-sorozat, amit most Gergely Éva aerobic és zumba oktató fog tartani. Az előadás 18 órakor kezdődik a városi könyvtárban. Szintén ezen a napon és ugyanebben az időpontban koncertet ad a Hévíz Quartett, méghozzá a gyógyfürdőben.

Mórahalom: péntekig tart a fürdőben az Erzsébet hét, ennek a részleteit ide kattintva találja. A lényeg: Erzsébetek, 14 év alattiak és a helyi kedvezménykártyával rendelkezők ingyen mehetnek be a termálfürdőbe.

Tamási: november 21-én éjszakai fürdőzés, november 22-én pedig “Giga Habparty” lesz a termálfürdőben.

Zalakaros: kézműves vásárt és forralt boros estet tartanak november 21-én (pénteken) a fürdő előtti sétányon. A rendezvény 10 órától 20 óráig tart.