• A Mórahalmi Termálfürdőben Erzsébet hetet tartanak.

  • Ez az Erzsébeteknek, a gyerekeknek és a helyi lakosoknak jó hír.

  • Ugyanis ingyen mehetnek a fürdőbe.

Aki teheti, annak jövő héten érdemes ellátogatnia a Szeged közelében fekvő Mórahalom termálfürdőjébe. November 17-től 21-ig (azaz hétfőtől péntekig) ugyanis Erzsébet hetet tartanak. Ez azt jelenti, hogy a 14 év alattiak és az Erzsébetek ingyen léphetnek be a fürdőbe. Szintén ingyenes a belépés a mórahalmi Kedvezménykártyával rendelkezőknek (ezt az település állandó lakosai igényelhetik).

Sőt, azok sem járnak rosszul, akik nem gyerekek, nem Erzsébetek, és nem mórahalmiak, ugyanis ezeken a napokon minden belépőjegy mellé ajándék kupont adnak.

mórahalmi termálfürdőA termálfürdőről egyébként a héten közölt egy cikket a Délmagyarország napilap. Ebből kiderült, hogy tíz év alatt jelentősen megugrott a vendégszámuk. Amíg 2003-ban mindössze 70 ezer vendégük volt, addig tavaly ez már elérte a 433 ezret. Ebben egyébként jelentős szerepe van annak, hogy a fürdő sikeres marketingmunkát folytatott Szerbiában és a Romániában.

Mórahalom termálfürdőPéldául ezen a héten kedden – ami Szerbiában munkaszüneti nap volt – Mórahalom központját szinte ellepték a déli szomszédunktól érkező – ottani magyar és szerb nemzetiségű – vendégek. Sokan csoportosan, busszal érkeznek  Szerbiából, s rendszerint ezeket az utakat egy szegedi kirándulással és bevásárlással is egybekötik.

Fotók: a mórahalmi fürdő Facebook oldala