• Még ezen a héten is lesznek Márton napi programok az egyik fürdőben.

  • Éjszakai fürdőzést pedig több helyen is tartanak.

  • Gyulán különleges gyerekprogrammal járnak a legkisebbek kedvében.

Budapest: Hawaii hétvégével várják a fürdőzőket az Aquaworld élményfürdőben ezen a hétvégén (november 15-16.), ennek keretében vízi játékok és vetélkedőket tartanak a gyerekeknek és a felnőtteknek.

Bükfürdő: november 15-én, azaz szombaton hastánc-bemutató, vasárnap pedig kangoo jumping bemutató lesz a termálfürdőben.

Debrecen: ezen a héten minden nap – késő délután – szaunaprogramokat tartanak az Aquaticum szaunavilágában. November 15-én, szombaton vízi aerobik lesz a hullámmedencénél. Szintén ezen a szombaton éjszakai fürdőzésnek is helyet ad az Aquaticum. A program 19:00-tól éjfélig tart. A belépőjegy 1500 forintba kerül, a szombati napijeggyel rendelkezők pedig 1000 forintért hosszabbíthatják meg a fürdőzésüket.

Gyula: november 3. és 13. között csontsűrűség mérésre van lehetőség a Várfürdőben. A vizsgálatra munkanapokon lehet bejelentkezni 14:00 és 16:00 között a 06-66-561-364-es telefonszámon.

November 15-én Minimax családi napot rendeznek az AquaPalotában. Ennek keretében vízi vetélkedőket, kézműves programokat tartanak a legkisebbeknek, akik nyereményekkel is gazdagodhatnak.

Gyula MinimaxHajdúszoboszló: november 15-én 15 órától Pancsi Parti zenés gyermekprogram veszi kezdetét az Aqua-Palace élményfürdőben.

Harkány: novemberben is folytatódnak a pénteki éjszakai fürdőzések. A fürdő ezeken a napokon 20 órától éjfélig tart nyitva. A teljes árú jegy 2200, a kedvezményes 1500 forintba kerül.

Orosháza: Gyopárosfürdőn szombaton éjszakai fürdőzés rendeznek, aminek a különlegessége az lesz, hogy szauna szeánszokon is részt lehet venni.

Siófok: november 14-16. között hétvégi szauna programokkal várják a vendégeket a Galerius Fürdőben.

Galerius SiófokTamási: november 14-én szauna est lesz a termálfürdőben. November 15-én pedig az országos szaunamester bajnokság egyik fordulóját tartják a Tamásiban.

Zalakaros: november 15-én (szombaton) Márton napi vigasságok lesznek az üdülőhelyen. A fürdő előtti sétányon borházak, kézművesek termékeiből lehet válogatni. Bent a termálfürdőben pedig a következő programokkal készülnek:

10:30 – aquafitness
11:00 – rajzverseny: A kedvenc libás mesém
13:00 – Márton napi „Ki mit tud” kvízjáték?
14:00 – „Úszik a liba” vízi vetélkedő
15:30 – aquasalsa
16:00 – Klub Oázis táncverseny
17:00 – rajzverseny eredményhirdetése