• Véget ér az őszi szünet, ennek ellenére sok fürdőhelyen lesznek programok november első hetében is.

  • Több településen és fürdőben is tartanak Márton napi programokat.

  • Akciós csontsűrűség mérés, éjszakai fürdőzés és szaunás programok is lesznek.

Budapest: november 8-9-én Márton napi libaságok hétvégéje lesz az Aquaworld élményfürdőben. A két nap gyerekprogramokat, vízi vetélkedőket és szépségversenyt is tartanak.

Bükfürdő: november 8-án, szombaton 13:30-tól kreatív foglalkozások lesznek a termálfürdőben. Szintén ezen a hétvégén tartják a Szauna Szeánsz Oscar elődöntőjét a fürdő szaunavilágában.

szaunaGyula: november 3. és 13. között csontsűrűség mérésre lesz lehetőség a Várfürdőben. A vizsgálatra munkanapokon lehet bejelentkezni 14:00 és 16:00 között a 06-66-561-364-es telefonszámon.

Hajdúszoboszló: november 8-án 15 órától Pancsi Parti zenés gyermekprogram veszi kezdetét az Aqua-Palace élményfürdőben.

Városi program is lesz Szoboszlón november 7-9. között: a Márton Napi Libalakoma, ahol libából készült ételekkel és rengeteg programmal várják az érdeklődőket. A helyszín a Szent István Park lesz. A teljes programot ide kattintva olvashatja.

Harkány: novemberben is folytatódnak a pénteki éjszakai fürdőzések. A fürdő ezeken a napokon 20 órától éjfélig tart nyitva. A teljes árú jegy 2200, a kedvezményes 1500 forintba kerül.

éjszakai fürdésOrosháza: Gyopárosfürdőn szombaton éjszakai fürdőzés rendeznek, aminek a különlegessége az lesz, hogy szauna szeánszokon is részt lehet venni.

Szintén szombaton tartják Orosházán a Márton napi Ludasságok nevű rendezvényt az Árpád-kertben és a Petőfi Művelődési Házban. Este Balkán Fanatik koncert zárja a napot.

Sárvár: december 23-ig folytatódik a fürdő „Nyugdíjas kedd” akciója. Ezen a napon a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek 1650 forint helyett 800 forintért válthatnak belépőt a termálfürdőbe.

Tamási: a termálfürdőben november 7-én és 8-án is éjszakai fürdőzés lesz.

Zalakaros: kivételesen nem termálfürdős programot ajánlunk. November 8-án ugyanis túrázni lehet a település környékén. A csoport 9:15-kor indul a zalakarosi Tourinform iroda elől, ahonnan Zalaújlak érintésével Galambok, azon belül is az ottani csárda jelenti a célpontot, ahol halászlével várják a túrázókat. Akit érdekel a program, az ezen a linken tájékozódhat a részletekről.