• Jön a hosszú hétvége.

  • Sok fürdőben programokkal készülnek ezekre a napokra.

  • Több helyen is lesz éjszakai fürdőzés.

Budapest: az AquaWorldben október 22-től kezdve egészen november 2-ig minden nap lesznek gyermekprogramok, amelyek 10 órától kezdődnek és estig tartanak.

Bükfürdő: október 24-én délután folklór- és gyerekműsorok lesznek a fürdőben, este pedig éjszakai fürdőzést tartanak. Október 25-én logikai játékokkal és fejtörőkkel várnak mindenkit szintén a fürdőben. Október 26-án pedig gitárral adnak elő népszerű dalokat a termálfürdő társalgóterében.

Debrecen: október 25-én délután vízi aerobikkal várják a vendégeket az Aquaticum Élményfürdőben.

Aquaticum fürdő DebrecenGyula: október 24-én pénteken, és október 25-én szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Várfürdőben.

Hajdúszoboszló: október 23-án, 24-én és 25-én egyedülálló esti programok lesznek az Aqua-Palace élményfürdőben, amely mindhárom nap éjfélig tart nyitva. Mindegyik nap háromféle szaunaszeánszot tartanak, ezen felül habshow és DJ is szórakoztatja a vendégeket.

Harkány: október 23-tól 26-ig „Separé, nem csak nőknek” címmel rendeznek programsorozatot. Négy napon át ezekkel a programokkal várják a fürdővendégeket: jóga, hastánc, borkóstoló, gyógymasszázs, aerobik, kreatív foglalkozások, táplálkozási- és életmód tanácsadás, gyermekprogramok, vetélkedők, gyógytorna. 15 900 forintért egy kombinált belépő váltható, ami tartalmazza a négynapos fürdőbelépőt, valamint a felsoroltakból 4 programon való részvételt.

Kénes vízű Harkányi Gyógyfürdő

Harkányi Gyógyfürdő

Sárvár: október 24-én éjszakai fürdőzést tartanak, ahol a sztárvendég Nagy Feró lesz. Ezen a napon éjjel 2-ig tart nyitva a termálfürdő, a belépőjegy pedig 1500 forintba kerül.

Tamási: október 23-án, 24-én és 25-én is csak éjfélkor zár a termálfürdő.

Zalakaros: október 22-tól kezdődően, az őszi tanítási szünetben minden nap lesz valamilyen program a fürdőben. Aquafitnesszt, illetve aquasalsát minden egyes nap tartanak, ezen felül pedig rengeteg gyerekprogramon lehet részt venni a manótornától kezdve a csúszdaversenyen át a vízi vetélkedőkig.