Októberben több fürdőhelyen is akcióznak. Celldömölkön hétfőn, Miskolctapolcán kedden és szerdán olcsóbbak a belépők. Akciók és programok az október 13-án kezdődő héten.

Bükfürdő: a következő héten is elérhető lesz a fürdő szerdai akciós csomagja, amiről itt olvashat bővebben.

Október 19-én tamburazene bemutatót tartanak a termálfürdőben. (Ez a tambura).

Celldömölk: októberben minden hétfőn kedvezményes jegyek válthatók a Vulkánfürdőbe. Ez konkrétan azt jelenti, hogy ezeken a napokon a felnőtt jegy mindössze 700 forintba, a nyugdíjas- és gyermekjegy pedig 500 forintba kerül.

Celldömölk - VulkánfürdőDebrecen: október 18-án vízi aerobikon lehet részt venni az Aquaticum Élményfürdőben. A program 14:30-kor és 15:30-kor kezdődik.

Kecskemét: október 13-án Hosszú Katinka úszónő a Kecskeméti Fürdőben vesz részt egy nyilvános edzésen. Aki kíváncsi rá, az 16:15 táján sündörögjön oda az úszómedencéhez.

Október végéig Playmobil kiállítást tartanak a fürdőben. Péntektől vasárnapig animátorok közreműködésével legózhatnak is a gyerekek. Ezekhez a fürdőbelépőn kívül nem kell külön belépőjegyet váltani.

Makó: október 14-én nyugdíjas találkozót és egészségnapot tartanak a Hagymatikum Fürdőben. Kedden a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező látogatók 1000 forintért válthatnak belépőjegyet. A fürdővendégeket 11 és 15 óra között elő zenés műsorral szórakoztatják, de egészségügyi állapotfelmérésen és gyógyászati bemutatókon is részt vehetnek. Sőt, kedvezményes étkezi lehetőség is lesz a fürdő éttermében.

Hagymatikum MakóMiskolctapolca – Barlangfürdő: október 15-től kezdve két hónapon át – minden kedden és szerdán – 2 db felnőtt belépő vásárlása esetén az egyiket ajándéka adják.

Orosháza-Gyopárosfürdő: pénteken, szombaton és vasárnap szauna szeánszokat tartanak a szaunaparkban. Pénteken és szombaton pedig éjszakai fürdőzés is lesz.

Tamási: pénteken éjfélig lesz nyitva a termálfürdő. Szombaton pedig habpartyt tartanak.