Október első hetében programok és akciók várják a vendégeket Bükfürdőn és a Harkányban. Nyugdíjas kedvezmény, gyógyvizes krém, hastánc és szépségverseny a fürdőkben.

Bükfürdő: október 3-án és 4-én a településről induló veterán autós túraversenyt rendeznek. A Mister Classic nevű rendezvényről bővebben itt olvashat.

A termálfürdőben októberben minden szerdán egy különleges, “Multivitamin csomag örökifjaknak” nevű csomagajánlat érhető el. Ez azt jelenti, hogy személyenként 3400 forintért a következő szolgáltatások járnak: fürdőbelépő, állapotfelmérés a Medical Wellness részlegben, 10 órai kezdettel egy előadást tartanak a gyógyvizekről és gyógykezelések jótékony hatásairól. Mindezeken felül kapnak egy Bükfürdői Termál Gyógyvízkrémet is, ami alkalmas a reumatikus és izomfájdalmak csökkentésére.

Október 4-én szombaton hastáncbemutató lesz a fürdő 5-ös medencéjénél.

büki gyógyfürdőHarkányi Gyógyfürdő: október elsején tartják az idősek világnapját. Ebből az alkalomból minden 62 év feletti vendégnek 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a napi belépőjegyek árából. Szintén Harkányhoz kapcsolódó hír, hogy október 4-én a fürdőben rendezik a Miss Alpok-Adria szépségversenyt.

Kénes vízű Harkányi Gyógyfürdő

Harkányi Gyógyfürdő