• Harkányban szaunaprogramokkal és úszóversennyel, Makón akciós masszázzsal, Szentgotthárdon pedig olcsóbb belépőjegyekkel várják a vendégeket.

  • Jövő héten újraindul a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő keddi akciója.

Budapest-Aquaworld: ősszel minden hétvégére animációs programokkal készül az élményfürdő.

10:00-10:30 – Ébresztő vízi torna a hullámmedencénél
10:30-12:30 – Vetélkedők
12:30-13:00 – Vízi aerobik
14:00-15:00 – Vizes játékok
15:00-15:15 – Bongó dzsungel tánc és fotózás Bongóval
15:15-17:15 – Kézműves foglalkozások
17:00-17:30 – Crazy time a hullám medencénél

Debrecen: az Aquaticum szaunavilágában minden nap, késő délután szaunaprogramokat tartanak. Ezeken hétköznap ingyenesen lehet részt venni. Szintén megszokott program a szombati vízi aerobik, s ez alól az előttünk álló szombat (szeptember 5.) sem kivétel. Az ingyenes tornát 14:30-kor és 15:30-kor tartják a hullámmedencénél. (Amennyiben még nem látta, akkor ide kattintva megnézheti, hogy milyen lehet majd a teljes felújítása után az Aquaticum Strandfürdő).

Harkány: hétvégén szaunafelöntések lesznek a fürdőben – szombatra guayabással, vasárnapra mandarinos-citromossal készül Németh Csaba szaunamester. Szombaton (szeptember 5.) tartják a XXX. Harkány Sprint Nemzetközi Úszóversenyt.

Makó: szeptemberben is folytatódik a Hagymatikum fürdő “masszázs kedd” akciója, aminek keretében minden héten más-más masszázs és kádfürdő érhető el 50 százalékos árengedménnyel. Szeptember elsején a 30 perces svéd és aroma masszázs, az 50 perces svéd masszázs, valamint a Kleopátra fürdő lesz akciós.

Hajdúszoboszló: ugyan nem a fürdő rendezvénye, de sokakat érdekelhet, hogy szeptember 5-én lesz a Birka- és Slambucfőző Örömnap, ami a régió egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvénye évről-évre.

Sárvári Wellness és Termálfürdő

Sárvár: jó hír a Sárvári Termálfürdőt kedvelő nyugdíjasoknak, hogy szeptember 8-án újraindul a nyugdíjas kedd akciójuk. Ez azt jelenti, hogy keddenként a nyugdíjas vendégek 900 forintért válthatnak egész napos belépőjegyet, ehhez a nyugdíjfolyósítótól kapott igazolványukat kell bemutatni. Az akció december 8-ig tart.

Szentgotthárd: még szeptember 12-ig tart a Szentgotthárdi Termálfürdő nyáron indult akciója, aminek keretében már 14 órától kedvezményes délutáni jegyek válthatók. Ez azt jelenti, hogy egy felnőtt belépő 1900 forintba, egy gyermekjegy 1000 forintba, a szaunaparkba is érvényes felnőtt jegy pedig 3000 forintba kerül.