• A 14 év alattiak egy napig ingyen léphetnek be a gyopárosi fürdőbe, ahol ugrálóvár és játékkuckó is várja a fiatal fürdővendégeket.

  • A gyerekek ne felejtsék otthon a diákigazolványukat.

Különleges akcióval búcsúztatják a nyarat Orosháza-Gyopárosfürdőn. Ezen a héten vasárnap (augusztus 30-án) ugyanis a 14 év alatti gyerekek ingyen léphetnek be a gyopárosi Élmény- és Parkfürdőbe. Fontos, hogy aki szeretné igénybe venni a lehetőséget, az vigyen magával diákigazolványt, vagy valamilyen egyéb okmányt, amivel igazolni tudja az életkorát.

 

Gyopárosfürdő termálfürdő

“Bízom abban, hogy sok olyan család is felkeresi Orosháza-Gyopárosfürdőt, akik a nyár folyamán anyagi megfontolásból esetlegesen nem tudtak ellátogatni hozzánk” – idézi a Beol.hu Benkő Ferencet, a fürdő vezérigazgatóját. Vasárnap egyébként nemcsak ingyenes belépéssel várják a gyerekeket, hanem játékkuckóval és díjmenetesen használható ugrálóvárral is készül a termálfürdő.

Orosházán a Parkfürdő vasárnap 8 és 20 óra között, az Élményfürdő 10 és 20 óra között tart nyitva. A mostani akció révén jelentős összeg megspórolható, hiszen amúgy a fürdőbe egy egész napos diákjegy 2000 forintba kerül.

Múltkori webkamerás cikkünkből kimaradt Orosháza-Gyopárosfürdő, pedig az üdülőhelyen több webkamera is működik. Ezek képét ide kattintva tudja megnézni.