Fürdős programok és akciók április 5. és 10. között.

  • Az egyik fürdő a születésnaposokat, a tanárokat és a kiránduló iskolásokat is akciókkal várja.

  • A héten egészség hétvége és éjszakai fürdőzés is lesz.

  • Szombatig ne menjenek a Zsóry Gyógyfürdőbe.

Bükfürdő: a hónap utolsó napjáig még ki lehet használni a termálfürdő tavaszi csomagajánlatait. Az akció révén 2 db belépőjegyet és 2 db masszázst kedvező áron lehet igénybe venni. Például kettő 1-es zónás napijegy és kettő arc-fej-vállmasszázs 10 800 forintba kerül.

Bükkszék: a Salvus gyógyvízről ismert – gyógyhely címre vágyó – fürdő áprilisban is többféle akcióval várja a vendégeket. A szaunavilág minden nap egy bizonyos intervallumban ingyen használható. Hétfőtől csütörtökig 9-től 11 óráig, pénteken és szombaton 17:30-tól és 21:30-ig, vasárnap pedig 15:30 és 18:30 között ingyenes a szauna.

Áprilisban is folytatódik a fürdő – hazánkban egyedülálló – akciója: akinek születésnapja van, az ezen a jeles napon ingyen belépőt kap, amivel a szaunavilág szolgáltatásait is igénybe veheti. A bükkszéki fürdő az osztálykirándulást szervezőkre is gondolt: 20 fő feletti tanulócsoportoknak 10 százalékos kedvezményt biztosítanak. A ballagások hetében – április 28-án, 29-én és 30-án – a tanárok számára ingyenes lesz a szaunavilág. Ennek igénybevételéhez a pedagógus igazolványukat kell csak felmutatniuk.

Harkány: ezen a hétvégén is szaunaceremóniákkal várják a gyógyfürdő vendégeit. Szombaton jázmin-frézia, vasárnap pedig édeskömény-narancs illatokkal teszik élvezetessé a szaunázást – mindkét nap 16 órakor kezdődik a program. Ezen felül áprilisban is napi akciókat, csomagajánlatokat kínál a Harkányi Gyógyfürdő.

Komárom: április 9-én, azaz szombaton éjszakai fürdőzést tartanak a Brigetio Gyógyfürdőben. A fürdőzés 20:30-tól egészen éjfélig tart és az este folyamán szaunaszeánszokon is részt lehet venni.

Mezőkövesd: nem program, de fontos tudnivaló, hogy a Zsóry Gyógyfürdő április 4. és 8. között zárva tart. Aki szeretne ellátogatni a fürdőbe, az ezt elsőként április 9-én, szombaton teheti meg.

Sárvár: továbbra is érvényes a termálfürdő nyugdíjasok számára meghirdetett akciója. Az úgynevezett ONYFI igazolvánnyal érkező vendégek számára minden kedden csak 900 forintba kerül az egész napos belépőjegy.

Sárvári Wellness és TermálfürdőZalakaros: április 9-én és 10-én, azaz szombaton és vasárnap egészség hétvégét rendeznek a termálfürdőben.

Április 9. – péntek
10:30 – Aquafitnesz (Élményfürdő)
11:00 – Mézes-mákos szauna szeánsz (Szauna udvar)
11:00-15:00 – Gyógyászati nyílt nap: életmód tanácsadás, állapotfelmérés, testzsír százalék- és vérnyomásmérés, zalakarosi gyógyvízből készült termékek bemutatója, tájékoztató a gyógyvízről, gyógy-és medical wellness szolgáltatásokról (Fedett fürdő, wellness shop melletti pihenőtér)
14:30 – Fitt dance (Fedett fürdő I. emelet, fitnesz terem)
15:00 – Szauna szeánsz-jeges felöntés (Szauna udvar)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)

Április 10. – szombat
10:30 – Aquafitness (Élményfürdő)
11:00 – Barackmag őrleményes szauna szeánsz (Szauna udvar)
11:30 – Pilates (Fedett fürdő I. emelet, fitnesz terem)
15:00 – Szauna szeánsz-jeges felöntés (Szauna udvar)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)