Fürdős programok és akciók április 12. és 17. között.

  • Igalon autentikus egészségnapokkal, Sárváron éjszakai fürdőzéssel, Tiszakécskén pedig szaunamaratonnal várják a fürdővendégeket.

  • Akinek áprilisban van a születésnapja, annak érdemes ellátogatnia Bükkszékre.

Budapest – Aquaworld: a Tarzan Parkkal hirdetett közös akciót a fővárosi élményfürdő. Akik április 16-17-én, vagy május 7-8-án meglátogatják az Aquaworldöt, vagy a Tarzan Parkot, azok egy kupont kapnak, amit ha felmutatnak a másik helyszínen, akkor egy garantált ajándékhoz juthatnak.

Bükkszék: a település termálfürdőjében egész áprilisban érvényes a születésnapi akció. Ez azt jelenti, hogy akik ebben a hónapban ünneplik a születésnapjukat, azok a jeles napon ingyen látogathatják a Bükkszéki Termálfürdőt, beleértve a fürdő szaunavilágát is. A szaunavilághoz kapcsolódó akció, hogy a hét minden napján, egy-egy időszakban ingyenesen látogatható. Hétfőtől csütörtökig 9-től 11 óráig, pénteken és szombaton 17:30-tól 21:30-ig, vasárnap pedig 15:30-tól 18:30-ig. A szaunavilágban a következő szolgáltatások érhetők el: finn szauna, gőzkabin, aromaterápiás kabin, Salvus inhalatórium, infralámpás sószoba.

Harkány: ezen a hétvégén is szaunaceremóniákat tartanak a gyógyfürdőben. Április 16-án narancs-citrom, április 17-én gyömbér-szantál illatokkal várják a vendégeket. A szaunaprogram mindkét nap 16 órakor kezdődik. Áprilisban is napi akciók és csomagajánlatok közül válogathatnak a Harkányi Gyógyfürdő vendégei.

Igal: április 16-17-én jó választás lehet az Igali Termálfürdő, ugyanis autentikus egészségnapokat tartanak. Azaz a két nap alatt az egészséges életmódhoz kapcsolódó programok, biotermék bemutatók, ismeretterjesztő előadások, tornák, masszázsok lesznek a fürdőben.

Igali TermálfürdőKomárom: ezen a héten kedden, csütörtökön és szombaton tartanak szaunaszeánszokat a Brigetio Gyógyfürdőben.

Sárvár: április 15-én, pénteken zenés éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Termálfürdőben. Az est sztárvendége a Csillag születikből és az X-Faktorból megismert Szabó Ádám. A program 19 órakor kezdődik és a fürdő egészen éjjel 2-ig nyitva tart, Szabó Ádám pedig 22 órakor fog fellépni.

Tiszakécske: szezonzáró szaunamaraton lesz szombaton (április 16.) a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben.

Zalakaros: tavaszköszöntő családi napokat tartanak április 16-án és 17-én a Zalakarosi Termálfürdőben. A programokról részletesebben a fürdő weboldalán tájékozódhat.