Fürdős programok és akciók április 19. és 24. között.

  • Jó néhány fürdőben kínálnak különféle akciókat.

  • Csomagajánlattól kezdve az kedvezményes napokon át a megyei akcióig széles a választék.

  • Cserkeszőlőn szezonnyitó hétvégét tartanak.

Bükfürdő: április 30-ig még érvényes a termálfürdő tavaszi csomagajánlata. Például 2 db 1-es zónás napijegy, valamint 2 db arc-fej-vállmasszázs együtt kedvezményesen 10 800 forintba kerül. Az akcióról további részleteket találhat a fürdő honlapján.

Cserkeszőlő: április 23-án, azaz szombaton szezonnyitó hétvégét tartanak a Cserkeszőlői Termálfürdőben. 14, 16 és 18 órakor vízi aerobik lesz a fedett részlegben lévő tanmedencében. A fürdő szabadtéri színpadán 13 órakor Szilágyi Attila ad akusztikus koncertet, 15 órától pedig a Kunszentmártoni Fúvószenekar koncertje tekinthető meg.

Harkány: minden hétvégén 16 órától szaunaceremóniákkal várják a vendégeket a Harkányi Gyógyfürdőben. Ezen a szombaton citrom-rozmaring, vasárnap pedig zsálya-vanília illatú szeánszok lesznek. Május 19. és 22. között megrendezik Harkányban az első ThermalFestet, amiről bővebben itt olvashat.

Komárom: április 23-án, szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Brigetio Gyógyfürdőben, ami ezen az estén 20:30-tól éjfélig tart nyitva. A belépőjegy egységesen 1000 forintba kerül, de további 300 forintért a szaunaszeánszokon is részt lehet venni.

Makó: a Hagymatikumban jelentős kedvezményt kínálnak a „masszázs kedd” akcióban. Április 19-én a 30 perces svéd masszázs, a 30 perces aroma masszázs, az 50 perces kávés masszázs, valamint a vörösboros kádfürdő érhető el féláron. Április 18-án kezdődik a makói fürdő Csongrád megyei akciója. Ez azt jelenti, hogy május 31-ig a megyei lakosoknak 30 százalékos kedvezmény jár a felnőtt, a diák, a gyermek és a nyugdíjas napijegyek árából. A kedvezmény az éjszakai fürdőzésre és a szaunára nem vonatkozik. Aki szeretné igénybe venni ezt a lehetőséget, az ne felejtse otthon a lakcímkártyáját.

Hagymatikum MakóTiszakécske: továbbra is érvényes a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő „Termál Szerda” akciója. Ennek keretében minden szerdán mindössze 900 forintba kerül az egész napos belépőjegy, valamint 50 százalékos kedvezmény jár a vendégeknek a fürdőben működő pizzériában kapható ételek árából.

Zalakaros: az üdülőhely termálfürdőjében rendszeresek a hétvégi programok, április 23-án és 24-én ismét egészség hétvégét tartanak.

Április 23., szombat
10:30 – Aquafitnesz (Élményfürdő)
11:00 – „Kókuszos álom” szauna szeánsz (Szauna udvar)
11:00-15:00 – Gyógyászati nyílt nap: életmód tanácsadás, állapotfelmérés, testzsír százalék- és vérnyomásmérés, zalakarosi gyógyvízből készült termékek bemutatója, tájékoztató a gyógyvízről, gyógy-és medical wellness szolgáltatásokról (Fedett fürdő, wellness shop melletti pihenőtér)
14:30 – Body ball (Fedett fürdő I. emelet, fitnesz terem)
15:00 – Szauna szeánsz-jeges felöntés (Szauna udvar)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)

Április 24., vasárnap
10:30 – Aquafitnesz (Élményfürdő)
11:00 – Édes-narancsos szauna szeánsz (Szauna udvar)
11:30 – Tartásjavító torna (Fedett fürdő I. emelet, fitnesz terem)
15:00 – Szauna szeánsz-jeges felöntés (Szauna udvar)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)