Fürdős programok és akciók április 28. és május 1. között.

  • A hétvégén több termálfürdőben is éjszakai fürdőzést rendeznek, de van, ahol május elsejére is programokkal készülnek.

  • A Csongrád megyeiek olcsóbb belépőt válthatnak a Hagymatikum fürdőbe.

Budapest – Aquaworld: április 29-én, azaz pénteken, este 10 órától ismét megrendezik a Splash éjszakai fürdőpartyt. Az élményfürdőben sztár DJ-vel, táncoslányokkal, koktélokkal várják a vendégeket. Ahogy a korábbi éjszakai fürdőzéseknél, úgy most is lesznek ingyenes éjszakai buszjáratok. A Nyugati pályaudvartól az Aquaworldhöz 21, 22 és 23 órakor, ellenkező irányban 01:30-kor, 02:30-kor és 03:30-kor indulnak a buszok.

Bükfürdő: az előttünk álló hétvégén délutáni programok lesznek a település termálfürdőjében. Április 30-án, 13:30-tól a Háncs Néptáncegyüttes lép fel az 5-ös számú medencénél. Május elsején pedig fúvós térzenét tartanak ugyanitt 14 órától.

Bükkszék: május első vasárnapján, azaz május elsején minden anyukának ingyen wellness jár a családi jegy mellé.

Harkány: ezen a hétvégén is – mindkét nap 16 órától – megtartják a szokásos szauna szeánszokat a Harkányi Gyógyfürdőben. Szombaton borsmenta-kamilla, vasárnap jácint-vanília illatokkal várják az érdeklődőket. Újabban minden hónapban kínál valamilyen akciót a gyógyfürdő. Ennek keretében hétköznaponként más és más kezelés érhető el kedvezményesen, valamint a belépőjegyekre vonatkozó akciós csomagokat is összeállítottak.

Harkányi Gyógyfürdő gyógyvizes medenceHajdúszoboszló: szezonnyitót tartanak a Hungarospa strandján. A hétvégén kedvezményes jeggyel látogatható az Aquapark, valamint délután sztárfellépők is lesznek. 18 órától a mediterrán tengerparton, illetve a hajószínpadon fellép Janicsák Veca, Majka és Curtis, Dér Heni, Kasza Tibi és tűzijátékot is tartanak. Az esti rendezvény ingyenes lesz, a helyszín az Aqua-Palace melletti, 2-es számú strandbejáraton közelíthető meg.

Igal: május elsején 14:30-tól 18 óráig zenés fürdőzés lesz az Igali Termálfürdőben, ahol a külső termálmedencénél a Live Acoustic Trio ad koncertet.

Makó: a Hagymatikum fürdő május 31-ig olcsóbb belépőjegyeket kínál a Csongrád megyei lakosoknak. A lakcímkártya felmutatása ellenében 30 százalékos kedvezmény jár a felnőtt, a diák, a gyermek, a nyugdíjas napijegyekre, valamint a 16 óra utáni belépőjegyekre. A kedvezmény az éjszakai fürdőzésre és a szaunára nem vonatkozik.

Tiszakécske: április 30-án éjszakai fürdőzést rendeznek a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Az este folyamán szaunás és  zenés programokkal, discóval és medencés mozizási lehetőséggel várják a vendégeket. A termálfürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva.

Zalakaros: a termálfürdőben rendszeresek a hétvégi programok, az előttünk álló szombaton és vasárnap strandnyitó majálist rendeznek.

Április 30. (szombat)
9:00 – Strandnyitás (Strand, Dísz tér felőli strandbejárat)
10:30 – Aquafitnesz (Strand, IV. sz. medence)
11:00 – Mese-kvíz (Strand, Lollo &  Bernie Kids Club kuckó)
13:00 – Tekebajnokság (Strand, Lollo &  Bernie Kids Club kuckó)
14:00 – „Csobbanj bombát” vízi vetélkedő (Strand, V. sz. családi medence)
15:00-16:00 – Arcfestés (Strand, Lollo &  Bernie Kids Club kuckó)
15:30 – Aquasalsa (Strand, IV. sz. medence)
16:00 – Mini diszkó Lollo-val és Bernie-vel (Strand, Lollo &  Bernie Kids Club kuckó)

Május 1. (vasárnap)
10:30 – Aquafitnesz (Strand, IV. sz. medence)
11:00 – Kreatív foglalkozás: szélforgó, anyák napi üdvözlőkártya, ajándékdoboz, virágcsokor készítés (Strand, Lollo & Bernie Kids Club kuckó)
13:00 – „Mi leszek, ha nagy leszek?” logikai játék (Strand, Lollo &  Bernie Kids Club kuckó)
14:00 – „Mentsük meg anyut” családi vízi vetélkedő (Strand, V. sz. családi medence)
15:30 – Aquasalsa (Strand, IV. sz. medence)
16:00 – Lufitánc (Strand, Lollo &  Bernie Kids Club kuckó)