Fürdős programok és akciók május 3. és 8. között.

  • OEP-akció, születésnapos kedvezmény, csomagajánlat, nyugdíjas akció, megyei kedvezmény.

  • Jó néhány akció érhető el a fürdőkben ezen a héten.

  • Az egerszalóki fürdőbe szombat előtt ne menjen!

Bükfürdő: a május 1. és augusztus 31. közötti időszakra az OEP-támogatott gyógykezeléseket igénybe vevők számára hirdetett akciót az üdülőhely termálfürdője. Legalább 10 db OEP kezelés egyidejű megvásárlása esetén féláron válthatók élményfürdő, valamint kombinált napijegyek. A lehetőségről további részleteket talál a fürdő honlapján.

Bükkszék: májusban is akciókat kínál a Salvus gyógyvízről ismert fürdő. Minden nap egy bizonyos időszakban ingyen vehetők igénybe a szaunavilág szolgáltatásai. A fürdőben finn szauna, gőzkabin, aromaterápiás kabin, Salvus inhalatórium és infralámpás sószoba is található. A születésnapos vendégek pedig a jeles napon ingyen látogathatják a termálfürdőt, ahol a szaunavilág szolgáltatásai is a rendelkezésükre állnak.

Egerszalók: nem program, hanem fontos tudnivaló, hogy ezen a héten péntekig karbantartás miatt zárva tart a Saliris Resort termálfürdő és szálloda. A létesítmény szombat reggel 7 órától várja újra a vendégeket.

Harkány: a hétvégén 16 órától szaunaceremóniák lesznek a Harkányi Gyógyfürdőben. Szombaton orgona-kamillás, vasárnap narancs-fréziás felöntéseken lehet részt venni. Májusban a gyógyfürdőben a lent olvasható akciók és csomagajánlatok érhetők el.

Harkány májusi akciókMakó: a Hagymatikum fürdő “masszázs kedd” akciójában május 3-án a következő szolgáltatások érhetők el 50 százalékos kedvezménnyel: svéd masszázs, aromamasszázs, bambuszmasszázs, továbbá a Kleopátra kádfürdő. Május utolsó napjáig érvényes a termálfürdő Csongrád megyeieknek szóló akciója. Ennek keretében a megye lakosainak 30 százalékos kedvezményt adnak a felnőtt, a nyugdíjas, a diák és gyermek napi belépők és a 16 óra utáni jegyek árából. A kedvezmény a szaunára és az éjszakai fürdőzésre nem vonatkozik.

Martfű: a településen található termálfürdőben minden nap mesefilmeket vetítenek az emeleti kisteremben. Hétköznap 15 órakor, hétvégén 11 és 15 órakor nézhetnek mesefilmet a gyerekek. A vetítéseken a napi fürdőbelépővel rendelkező vendégek vehetnek részt.

Martfűi TermálfürdőTiszakécske: továbbra is érvényes a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő “termál szerda” akciója. A termálfürdőben minden szerdán csak 900 forintba kerül egy napijegy. Ráadásul 50 százalékos kedvezményt adnak a fürdőben működő pizzéria étlapján szereplő ételek árából.

Sárvár: minden kedden a nyugdíjas vendégek 900 forintos áron válthatnak egész napos belépőjegyet a termálfürdőbe. A kedvezmény igénybe vételéhez feltétlenül vigyék magukkal a nyugdíjas igazolványukat.