Fürdős programok és akciók március 29. és április 3. között.

  • Szentgotthárdon a törzsvendégeknek kínálnak olcsóbb belépőket.

  • Harkányban áprilisban is napi akciókkal és csomagajánlatokkal várják a vendégeket.

Bükfürdő: április 30-ig érvényesek a fürdő tavaszi csomagajánlatai. Ennek keretében 2 db belépő és 2 db masszázs kedvezményes áron vehető igénybe. A részletekről a termálfürdő honlapján tájékozódhat.

Győr: tavasznyitó éjszakai fürdőzés lesz április elsején a Rába Quelle termálfürdőben. A fürdőzés 9 órától éjfélig tart, 10 és 11 órakor pedig levendulás mézes szaunaszeánszokat is tartanak.

Harkány: áprilisi kedvezményeső lesz a gyógyfürdőben, ami azt jelenti, hogy napi akciókkal és csomagajánlatokkal várják a vendégeket. Hétfőnként a gőzkapszulás kezelés, keddenként a talpmasszázs, szerdánként a hullámmasszázs, csütörtökönként a köpölykezelés, péntekenként a vákuummasszázs lesz akciós.

Komárom: március 31-én (csütörtökön) és április 2-án (szombaton) szaunaszeánszokat tartanak a Brigetio Gyógyfürdőben. A programok csütörtökön 17:15-kor és 18:15-kor kezdődnek, szombaton pedig 11:15-kor, 17:15-kor és 18:15-kor lesznek. Szombaton egyébként Schirilla György is ellátogat a fürdőbe, ahol 14:30-tól bemelegítő futást tart, majd Komáromnál átússza a Dunát.

Brigetio TermálfürdőSzentgotthárd: törzsvendég naptárral havonta egyszer kedvezményes árú fürdőbelépőhöz juthatnak a termálfürdő vendégei. A recepción lehet naptárat kérni és decemberig minden hónapban egy, a vendég által választott napon 15 százalékos kedvezményt kaphatnak a belépőjegy árából.