Fürdős akciók és programok október 18. és 23. között.

  • Itt a szaunaszezon, amit az is bizonyít, hogy több fürdőben is lesznek szaunaszeánszok a héten.

  • Napi akciókkal és nyugdíjas kedvezményekkel is készülnek a fürdők.

Bükfürdő: az október 30-ig még elérhető Őszi szaunaélmény mellett újabb csomagajánlatokkal állt elő a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum. Az egyik az Instant Wellness nevet viseli, ami egy felnőtt élményfürdő napijegyet, egy vitalizáló masszázst és egy csokoládés pakolást foglal magában. A “Gyógyító pihenés Bükfürdőn” csomag egy gyógy- és strandfürdő napijegyet, egy regeneráló masszázst és egy mentás frissítő pakolást tartalmaz. Mindkét csomag 5900 forintba kerül és november 30-ig vehető igénybe.

Győr: október 21-én, azaz pénteken éjszakai fürdőzést lesz a Rába Quellében. A program 21 órától éjfélig tart és 22, valamint 23 órakor szaunaszeánszokon is részt lehet venni. A fürdőzésre a belépő 2000 forintba kerül, szaunahasználattal pedig 2500 forint a belépő ára.

Hajdúszoboszló: október 21-22-én szaunázók éjszakája lesz az Aqua-Palace élményfürdőben. Ennek keretében 19 és 21 óra között szaunaszeánszokat tartanak.

Harkány: ezen a hétvégén is szauna ceremóniákkal várják a vendégeket a Harkányi Gyógyfürdőben. Ezek mindkét nap 16 órától kezdődnek. Szombaton eukaliptusz-citromfű, vasárnap mandarin-vanília illatokkal készülnek a szaunamesterek. Októberben több akció is elérhető a gyógyfürdőben, amiket ebben a cikkünkben foglaltunk össze.

Makó: mostantól minden hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön más és más akciókat kínál a Hagymatikum. Hétfőnként 50 százalékos kedvezményt adnak a fürdőbelépők árából (ez más kedvezménnyel nem összevonható). Keddenként egyes masszázsok érhetők el 50 százalékos kedvezménnyel. Szerdánként ingyenes szaunaszeánszokat tartanak a nap folyamán (a limitált férőhelyek miatt előzetes regisztráció szükséges). Csütörtökönként pedig kedvezményes áron vehetők igénybe a fürdő Beauty részlegének egyes szolgáltatásai.

Martfű: új tornák érhetők el a Martfű Termál Spában. Hétfőtől szombatig sóbarlangos légzőtornával, hétfőnként és csütörtökönként aquatraininggel, szerdánként pedig gerinctornával várják az érdeklődőket. A foglalkozásokra előzetes bejelentkezés szükséges, amiről további információt talál a fürdő honlapján.

Tiszakécske: október 21-én (pénteken) őszköszöntő szauna est lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A látogatókat teával, gyümölcslével várják és szaunalepedőt is biztosítanak. Előzetes bejelentkezés szükséges, amiről a fürdő weboldalán tájékozódhat.

Szentgotthárd: a város termálfürdőjében október végéig még igénybe vehető a nyugdíjas kedvezmény. Az egész napos nyugdíjas belépő 2200 forintba kerül és 280 forintos kiegészítő áron a szaunapark szolgáltatásait is használhatják a vendégek. A nyugdíjasokkal érkező felnőtt kísérőről sem feledkezik meg a fürdő, számukra 2800 forint a jegy, szaunahasználattal együtt pedig 4000 forintba kerül a belépő. Az akció keretében a vendégek egy ajándék kávét, vagy süteményt is kapnak az önkiszolgáló étteremben, továbbá egy kedvezményes kupont, amit a következő fürdőlátogatáskor használhatnak fel.