Fürdős programok és akciók október 25. és 30. között.

  • A héten több fürdőben is lesznek esti, vagy éjszakai fürdőzések.

  • A hét második felében pedig már a szünidei programok is elkezdődnek.

Bükkszék: az őszi tanítási szünetben a 14 év alattiak – szülői, nagyszülői kísérettel – ingyen látogathatják a termálfürdőt. Az akció október 29. és november 6. között érvényes.

Cserkeszőlő: október 29-én tökös programokkal várja a vendégeket a település termálfürdője. Lehet majd tököt faragni, sült tököt kóstolni, de forralt borral és meleg teával is készül a fürdő. Ráadásul ezen a napon 14, 15 és 16 órakor szaunaszeánszok is lesznek a fürdőben.

Harkány: szombaton, vasárnap és jövő héten kedden, azaz november elsején is lesznek szaunaceremóniák a gyógyfürdőben. Szombaton édeskömény-kamilla, vasárnap rózsafa-levendula, kedden guayaba-méz illatokkal várják a vendégeket.

A Harkányi Gyógyfürdő októberben “Sokszínű Ősz” néven kínál napi akciókat és csomagajánlatokat. Hétfőnként a talpmasszázs, keddenként a fülgyertyázás, szerdánként a vákuummasszázs, csütörtökönként az illóolajos masszázs, péntekenként pedig a hullámmasszázs érhető el jelentős kedvezménnyel.

Október 27-ig még érvényes a teljes árú, a kedvezményes és a délutános jegyek esetében a 15 százalékos kedvezmény, amit érdemes lehet kihasználni.

Hajdúszoboszló: szombaton (október 29.) Halloween Party néven tartanak zenés esti fürdőzést az Aqua-Palace élményfürdőben. A program 20-tól 22 óráig tart.

Igal: október 29-én, azaz szombaton Halloween Party lesz az Igali Gyógyfürdőben is, ahol meghosszabbított nyitvatartással, 9-től 22 óráig várják a vendégeket. 11 órától aqua dance lesz a belső termálmedencénél, délután több alkalommal is szaunaszeánszokat tartanak. 17 órától pedig kezdetét veszi a medence party a külső termálmedencénél. 19 és 21 óra között sztárvendég is fellép a fürdőben: DJ Dora, azaz ÉNB Zsófi.

Igali TermálfürdőKomárom: éjszakai fürdőzés lesz október 29-én a Brigetio Gyógyfürdőben.  A program 20:30-tól éjfélig tart és 21, 22, 23 órakor szaunaszeánszok is lesznek. Aki biztosra akar menni, annak érdemes elővételben megváltania a jegyét a fürdő pénztárában. A belépőjegy egyébként 1000 forintba kerül.

Sárvár: éjszakai fürdőzést tartanak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben október 28-án, pénteken. Az est sztárvendége a Princess együttes lesz. A fürdőzés 19 órakor veszi kezdetét, s a fürdő éjjel 2-ig, a szauna éjjel 1-ig várja a látogatókat. A belépőjegy 1500 forintba kerül.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő “Őszi ramazuri” néven programsorozattal készül a tanítási szünetre. Ennek keretében október 28-tól egészen november 6-ig a legkülönfélébb foglalkozásokkal várják a gyerekeket. A programok részletes listáját megtalálja a fürdő weboldalán.

Zalakaros: a település termálfürdőjében sem telik eseménytelenül az őszi szünet, s a programok náluk is október 28. és november 6. között kerülnek megrendezésre. Aquafitnesszel, csúszdabajnoksággal, aquasalsával, tökfaragással és még számos egyéb foglalkozással készül erre az időszakra a fürdő.