Fürdős programok és akciók október 11. és 16. között.

  • A gyógyászati kezelésekre vonatkozó akciók, nyugdíjas bérletkedvezmény, veterán autós kiállítás, szaunaceremóniák.

  • Ez a hét sem múlik el rendezvények és akciók nélkül.

Cserkeszőlő: szombaton szaunaszeánszokat tartanak a település termálfürdőjében. A “Viva la Mexico” fantázianevű programok 14, 15 és 16 órakor kezdődnek.

Debrecen: október 15-én, szombaton éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticumban, azon belül is párhuzamosan a mediterrán élményfürdőben és a termálfürdőben, azaz két helyszínen. A zenés program 19 órakor kezdődik és éjjel 1-ig tart.

Győr: gyógyászati akciót hirdetett a Rába Quelle fürdő. December 16-ig a 60 kezelésből álló OEP-es csomag nyugdíjasoknak 29 250 forint helyett 11 500 forintba kerül. Ugyanezt az aktív korúak 14 500 forintért vehetik igénybe. Az akcióról további információkat talál a fürdő honlapján.

Gyula: szombaton, azaz október 15-én Minimax családi nap lesz az AquaPalotában. 10 órától kezdve Picicica vízi vetélkedőkkel, kézműves programokkal, családi játékokkal várja az érdeklődőket. Aki esetleg lemarad a családi napról, bepótolhatja majd november 19-én, amikor ismét hasonló rendezvény lesz a fürdőben.

Gyulai élményfürdőHarkány: az előttünk álló hétvégén, azaz október 15-én és 16-án sem maradnak el a fürdő szaunaceremóniái. Szombaton borsmenta-kamilla illatokkal, vasárnap gyömbér-narancs illatokkal várják a vendégeket. A szaunaprogram mindkét nap 16 órakor kezdődik. Októberre rengeteg akcióval készül a Harkányi Gyógyfürdő, ezekről ide kattintva olvashat további részleteket.

Igal: október 15-16-án oldtimer autók kiállítása lesz az Igali Gyógyfürdőben. A Pécsi Veteránjármű Egyesület szervezésében számos autóritkaság tekinthető meg a termálfürdő területén. A kiállítás a fürdővendégek számára ingyenes.

Makó: a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek számára bérletakciót hirdetett a Hagymatikum. A kínált bérlettípusok hétköznapokra érvényesek! A kéthavi bérlet az akció keretében 7000 forintba kerül és október 17. és december 23. között használható fel. A havi bérlet 4000 forint és vagy október 17. és november 18., vagy november 21. és december 23. között érvényes. Az így megvásárolt bérletekkel a medenceszolgáltatások vehetők igénybe, a szaunába ezek a kedvezményes bérletek nem biztosítanak belépési lehetőséget.