Fürdős programok és akciók 2016. január 18. és 24. között.

  • Szombaton ünnepli megnyitásának negyedik évfordulóját a makói Hagymatikum. A fürdőben ebből az alkalomból egész napos programokat tartanak.

  • Zalakaroson ismét egészség hétvége lesz.

  • Több helyen is szaunafelöntésekkel várják a vendégeket.

Bükkszék: a termálfürdőben többféle akcióval indítják az évet. A szaunavilág használata hétfőtől csütörtökig 9-től 11 óráig, valamint pénteken és szombaton 17:30-tól zárásig ingyenes. A fürdő szaunavilágában nemcsak finn szauna, hanem gőzkabin, aromaterápiás kabin, Salvus vizes inhalatórium és infralámpás sószoba is működik.

Szintén januári akció, hogy minden 20. fürdővendég egy tombolát húzhat és ezzel garantáltan valamilyen ajándékhoz jut. Ezek közé tartozik a masszázs utalvány, a hűtőmágnes, ingyenes kávé, palackozott Salvus víz és még sok más ajándék.

Győr: továbbra is elérhetők a Rába Quelle fürdő hétvégi akciói. Péntekenként éjszakai fürdőzést tartanak éjfélig, s a 21 óra és éjfél közötti időszakra 2000 forintért válthatók kedvezményes belépőjegyek. Minden pénteken és szombaton a 17 és 21 óra közötti időszakra 4 órás jegyek válthatók 2500 forintért, szaunával együtt 3700 forintért. A győri lakosoknak vasárnap délutánonként kínál akciót a termálfürdő: 14 órától zárásig mindössze 1500 forintba kerül a jegy.

Harkány: akik hétvégén látogatnak el a Harkányi Gyógyfürdőbe azok szauna ceremóniákon is részt vehetnek – mindkét nap 16 órától. Szombaton jácint-borsmentás, vasárnap narancs-eukaliptuszos felöntéseket tartanak. Februárban is folytatódik a gyógyfürdő akciója, aminek keretében kedvező áron érhetők el különféle masszázsok, valamint különleges csomagajánlatok. Ezekről az ajánlatokról bővebben ide kattintva olvashat.

Komárom: ezen a héten is kedden, csütörtökön és szombaton tartanak szaunaszeánszokat a Brigetio Gyógyfürdőben. A részletes programról a fürdő honlapján találhat bővebb információkat.

Makó: szülinapi zsúrparty lesz ezen a szombaton (január 23.) a Hagymatikumban. A fürdő születésnapja alkalmából 8 órától éjjel 2-ig tartanak nyitva, a nap folyamán pedig sztárfellépők is lesznek: Radics Gigi, Dévényi Tibi bácsi. Délután gyerekfoglalkozásokat, este pedig habpartyt és vízi discót is rendeznek. Ezen a napon a belépőjegyek is akciósak lesznek: a felnőtt és a nyugdíjas jegy 1000 forint, a 14 év alattiaknak és a Makó Kártyával rendelkezőknek 500 forint a napijegy.

Martfű: ezen a héten pénteken szauna est lesz a Martfű Termál Spában. A program 20 órakor kezdődik és előzetes bejelentkezéshez kötött.

Sárvár: farsangi éjszakai fürdőzést rendeznek január 22-én (pénteken) a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. Ezen az estén a fürdő 19 órától éjjel 1-ig tart nyitva. Az este folyamán DJ szórakoztatja a vendégeket, a jelmezben érkezők pedig ajándékot kapnak.

Tamási: a termálfürdőben ezen a héten pénteken, szombaton és vasárnap szauna szeánsz maratont rendeznek. A Tamási Termálfürdő egyébként minden pénteken és szombaton éjfélig tart nyitva.

Tamási TermálfürdőTiszakécske: január 22-én (pénteken) szauna estével várják a vendégeket a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Továbbra is él a fürdő „termál szerda” akciója, azaz szerdánként a kedvezményes belépő mindössze 900 forintba kerül, a pizzériában az ételeket árából pedig 50 százalékos kedvezményt adnak.

Zalakaros: január 23-án és 24-én egészség hétvége lesz a Zalakarosi Termálfürdőben.

Január 23. (szombat)
10:30 – Aquafitnesz (Élményfürdő)
11:00 – Zöldalgás szauna szeánsz (Szauna udvar)
11:00-15:00 – Gyógyászati nyílt nap: életmód tanácsadás, állapotfelmérés, vérnyomás és testzsír százalék- és vérnyomásmérés, zalakarosi gyógyvízből készült termékek bemutatója, tájékoztató a gyógyvízről, gyógy-és medical wellness szolgáltatásokról (Fedett fürdő, wellness shop előtti pihenőtér)
15:00 – Szauna szeánsz-jeges felöntés (Szauna udvar)
15:00 – Body ball (Fedett fürdő I. emelet, fitnesz terem)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)

Január 24. (vasárnap)
10:30 – Aquafitnesz (Élményfürdő)
11:00 – Csokikrémes szauna szeánsz (Szauna udvar)
11:00-15:00 – Gyógyászati nyílt nap: életmód tanácsadás, állapotfelmérés, vérnyomás és testzsír százalék- és vérnyomásmérés, zalakarosi gyógyvízből készült termékek bemutatója, tájékoztató a gyógyvízről, gyógy-és medical wellness szolgáltatásokról (Fedett fürdő, wellness shop előtti pihenőtér)
11:30 – Tartásjavító torna (Fedett fürdő I. emelet, fitnesz terem)
15:00 – Szauna szeánsz-jeges felöntés (Szauna udvar)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)