Fürdős programok és akciók 2016. január 11. és 17. között.

  • Nyugdíjas kedvezmény, bérletakció, éjszakai fürdőzés – ezen a héten is sokféle programot és akciót kínálnak a fürdők.

  • Győrben vasárnap délutánonként a helyi lakosok olcsóbb belépőt válthatnak a Rába Quellébe.

Budapest – Aquaworld: a fővárosi élményfürdő minden hétvégére programokkal készül. Ezeket különösen a gyerekek élvezhetik, hiszen vetélkedőkön, vizes játékokon, vizes sportversenyeken, valamint kreatív foglalkozásokon lehet részt venni szombaton és vasárnap.

Berekfürdő: bérletakciót hirdetett a Berekfürdői Termál- és Strandfürdő. Ennek keretében a helyi lakosok mellett, a berekfürdői üdülőtulajdonosok, diákok, nyugdíjasok, mozgáskorlátozottak, valamint a környező települések lakosai olcsóbban válthatnak éves bérletet. A részletekről a fürdő weboldalán tájékozódhat.

Győr: hétvégi akciókkal kezdődik az év a Rába Quelle fürdőben. Péntekenként éjszakai fürdőzést tartanak éjfélig. A 21 és a 24 óra közötti időszakra 2000 forintért válthatók kedvezményes belépőjegyek. Sőt, plusz 500 forintért a szauna korlátlanul használható. Minden pénteken és szombaton a 17 és 21 óra közötti időszakra 4 órás jegyek válthatók 2500 forintért, szaunával együtt 3700 forintért. A győri lakosoknak vasárnap délután kedveskedik akcióval a termálfürdő: 14 órától zárásig 1500 forintba kerül a jegy. A jogosultságukat lakcímkártyával igazolhatják a vendégek.

Rába QuelleHarkány: az előttünk álló hétvégén szauna ceremóniákat tartanak a gyógyfürdőben. Szombaton sárgadinnye-vaníliás, vasárnap orgona-rózsás illatú felöntésen lehet részt venni. A Harkányi Gyógyfürdő januárban is kedvezőbb áron kínál egyes kezeléseket, valamint csomagajánlatokat is összeállítottak. Ezekről a honlapjukon olvashatnak bővebb információkat.

Komárom: január 16-án (szombaton) újévköszöntő éjszakai fürdőzés lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. A program 20:30-tól éjfélig tart. Az este folyamán a beltéri és a kültéri rönk szaunában is felöntéseket tartanak. A hasonló rendezvényekhez képest pedig meglehetősen kedvező áron – 1000 forintért – válthatók belépők, ami a szauna használatát is magában foglalja. A szaunaszeánszokon alkalmanként 300 forintért lehet részt venni.

Makó: a Hagymatikumba látogató vendégeknek januárban is érdemes lehet kipróbálniuk a „masszázs kedd” akciót. Ez azt jelenti, hogy minden kedden egyes masszázsok és egyéb kezelések féláron vehetők igénybe. Január 12-én a 30 perces svéd és aroma masszázs, az 50 perces kávés masszázs, valamint a frissítő aroma fürdő lesz akciós.

Sárvár: keddenként nemcsak Makón, hanem Sárváron is elérhető egy jó akció. Múlt hét óta ugyanis újraindult a Sárvári Gyógy- és Wellness fürdő „nyugdíjas kedd” nevű kezdeményezése. A hét második napján a nyugdíjas vendégek 50 százalékos kedvezménnyel, 900 forintért válthatnak napijegyet. A jogosultságot a nyugdíjas igazolvánnyal kell igazolni, ezért azt ne felejtsék otthon.