Fürdős programok és akciók 2016. január 25. és 31. között.

  • A debreceni Aquaticumba hétfőtől csütörtökig akciós áron válthatók jegyek.

  • Győrben éjszakai fürdőzés lesz, Zalakaroson pedig farsangoznak.

  • Miskolctapolcán jövő héten kezdődik a Barlangfürdő éves karbantartása.

Bükkszék: a héten még érdemes kihasználni a termálfürdő januári akcióit. Ingyenes a szauna használata hétfőtől csütörtökig 9 és 11 óra között, valamint pénteken és szombaton 17:30-tól. A termálfürdő szaunarészlegében a finn szauna és a gőzkabin mellett sószoba és inhalatórium is működik. Utóbbinál Salvus gyógyvizet használnak.

Debrecen: akciókkal várja a fürdővendégeket az Aquaticum. Hétfőnként 30 százalékos kedvezményt adnak az egész napos, nyugdíjas belépők árából a termálfürdőben (nyugdíjas igazolványt vigyenek magukkal). Keddenként és csütörtökönként féláron válthatók felnőtt belépőjegyek a mediterrán élményfürdőbe. Szerdánként a termálfürdőbe látogató hölgyeknek jár 30 százalékos kedvezmény.

Aquaticum gyerekbarát részlegGyőr: január 29-én (pénteken) “Csábító trópusok” néven éjszakai fürdőzést tartanak a Rába Quelle fürdőben. A rendezvény 21 órától éjfélig tart, és az este folyamán szaunás és gőzkabinos szeánszokat is tartanak. Az éjszakai fürdőzésre 2000 forintért váltható belépőjegy, a szaunák használatáért ezen felül plusz 500 forintot kell fizetni.

Harkány: ezen a hétvégén, január utolsó két napján is lesznek szauna ceremóniák a fürdőben. Szombaton eper-orgonás, vasárnap citromfű-vaníliás szeánszokon lehet részt venni. Februárban is kínál kedvezményeket a Harkányi Gyógyfürdő, ezekről pedig itt tájékozódhat.

Makó: a Hagymatikum “masszázs kedd” akciójának keretében holnap a 30 perces svéd- és aromamasszázs, az 50 perces csokoládés masszázs, valamint a vörösboros kádfürdő érhető el 50 százalékos kedvezménnyel.

Miskolctapolca: szombaton 19:00 és 23:00 között esti szaunázást rendeznek a Barlangfürdőben. A belépőjegy 2500 forintba kerül. Fontos információ a Barlangfürdővel kapcsolatban: jövő héten kezdődik a fürdő szokásos éves karbantartási időszaka! Ez azt jelenti, hogy február 1-től egészen február 19-ig zárva lesz a fürdő. Február 20-án fognak kinyitni, ami egy szombati napra esik. Szintén üzemszünet lesz a Barlang Aquaterápia részlegben: február 1-től február 14-ig, azaz február 15-én (hétfőn) nyitnak ki újra.

Sárvár: január eleje óta újra elérhető a Sárvári Termálfürdő nagy sikerű akciója: a nyugdíjas kedd. A hét második napján a nyugdíjas igazolvány bemutatása ellenében 900 forintért válthatók napi belépők a gyógyfürdőbe.

Zalakaros: farsangi vigasságokat rendeznek ezen a hétvégén a termálfürdőben.

Január 30. (szombat)
10:30 – Aquafitnesz (Élményfürdő)
11:00-12:00 – Kreatív foglalkozás: farsangi kalap, álarc, party szemüveg készítés (Fedett gyermekvilág)
13:00 – Haltombola (Fedett gyermekvilág)
14:00 – „Vízi paci futam „ (Fedett gyermekvilág)
15:00-16:00 – Farsangi arcfestés (Fedett gyermekvilág)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)
16:00 – Álarcos kölyökparty (Fedett gyermekvilág)

Január 31. (vasárnap)
10:30 – Aquafitnesz (Élményfürdő)
11:00-12:00 – Kreatív foglalkozás: farsangi kalap, álarc, party szemüveg készítés (Fedett gyermekvilág)

13:00 – Farsangi népszokások, hagyományok, mondókák, körjátékok (Fedett gyermekvilág)
14:00 – Csúszda bajnokság (Fedett gyermekvilág)
15:00-16:00 – Farsangi arcfestés (Fedett Gyermekvilág)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)
16:00 – Lufitánc (Fedett gyermekvilág)