• Továbbra is elmondható, hogy egész sokféle kedvezményt kínálnak a hazai fürdők.

  • Ezen felül még fürdős programra is akad példa, ugyanis Kiskunmajsán egészségnappal várják a vendégeket.

Hajdúböszörmény: a Bocskai Gyógyfürdőben minden kedden 1500 forintba kerül a nyugdíjas belépő, az akció visszavonásig érvényes. Érdemes arról is tudni, hogy egy születésnapi kedvezményt is biztosít a fürdő, azaz a születésnapos vendégek a jeles napon ingyen léphetnek be a gyógyfürdőbe.

Hajdúnánás: ami a legfontosabb, hogy a korábban meghirdetett október 26-30. helyett november 2. és 6. között lesz karbantartási szünet a Hajdúnánási Gyógyfürdőben! Továbbra is érvényesek a fürdő őszi kedvezményei, így keddenként a nyugdíjasok számára 1200 forintba kerül a belépő, szerdánként pedig a szaunával kombinált fürdőbelépő 2000 forintért vásárolható meg.

Hajdúszoboszló: az Aqua-Palace fedett élményfürdő kétféle kedvezményt is kínál. Október 25. és december 20. között érvényes a masszázs akció, aminek keretében a 30 perces frissítő masszázs 3800 helyett 3000 forintba kerül. Szintén ebben az időszakban Diák Vasárnap néven is elérhető egy akció: vasárnaponként 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a diákbelépők (7 éves kor felett, érvényes diákigazolvánnyal). Ez konkrétan 3000 helyett 2100 forintos jegyárat jelent.

Hévíz: még október végéig érvényes az egész napos Tófürdő belépőkre vonatkozó kedvezmény, ami azt jelenti, hogy a belépő ára 6000 helyett 4300 forint. Ezen felül a 60 perces arckezelést, a 30 perces résztestmasszázst és a 40 perces egész testes masszázst is kedvezménnyel vehetik igénybe a vendégek.

Kiskunmajsa: október 17-én, azaz most szombaton egészségnapot tartanak a Jonathermál gyógyfürdőben. Táplálkozási és életmód tanácsadással, íjász bemutatóval, vizes sportvetélkedővel, életviteli előadásokkal, vízi aerobikkal és még sok más programmal várják a vendégeket. A programok 9 és 14 óra között kerülnek megrendezésre.

Komárom: fontos információ, hogy a Brigetio Gyógyfürdő által október 24-re meghirdetett éjszakai fürdőzés elmarad!

Miskolctapolca: a Barlangfürdő októberi akciójában hétfőnként a nyugdíjas belépők 2000 forintba kerülnek, szerdánként pedig a diákok válthatnak szintén 2000 forintért napi belépőt. Ezen felül az október 23. és november 1. közötti időszakra is érvényes egy akció: minden gyermek- és diákbelépő mellé ajándékba adnak egy kupont, amivel egy gyermek/diák belépő váltható ingyen a következő fürdőlátogatáskor.

Tiszakécske: hétköznapokon a délutáni belépőjegyek árából 20 százalékos kedvezményt biztosít a Barack Gyógy- és Élményfürdő. Szerdánként is érdemes ellátogatni a fürdőbe, ugyanis a Termál Szerda akció keretében ezeken a napokon a  napi belépő ára csak 1700 forint és a fürdő étterme is kedvezménnyel várja a vendégeket. A Kedvező Hétköznapok akció nem lesz érvényes október 26. és 30. között, a Termál Szerda pedig október 28-án.