• Ahogy hűl az idő, úgy jelentkeznek egyre több kedvezménnyel a hazai termálfürdők.

  • Érdemes megnézni az akcióikat, mert egész jó ajánlatokat is el lehet csípni.

Agárd: továbbra is érvényes az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő által a Fejér megyei nyugdíjasok számára biztosított gyógyászati kedvezmény. Ez azt jelenti, hogy a 60 darabos, tb-s kúracsomag a megyében élő nyugdíjasok számára csak 25 500 forintba kerül. A gárdonyi, agárdi és dinnyési nyugdíjasoknak pedig mindössze 22 500 forintot kell fizetniük. A gyógyászati akció december 23-ig tart.

Cegléd: érdemes csütörtökönként felkeresni a Ceglédi Gyógyfürdőt, mert ezeken a napokon érvényes a “felező csütörtök” nevű akciójuk. Ez azt jelenti, hogy a napi belépők árából 50 százalékos kedvezményt adnak, az akció az összes napi jegytípusra érvényes.

Hajdúszoboszló: október 2. és 4. között az Aqua-Palace fedett élményfürdőben is megtartják a Szaunázók Hétvégéjét. A vendégeket pénteken 18 és 19 órától, szombaton 16 órától, vasárnap 11 és 12 órától várják a szaunaprogramokkal. Ne feledjék, hogy továbbra is tart a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő gyógyászati akciója.

Hévíz: az egész napos Tófürdő belépő 6000 helyett 4300 forintba kerül. A kedvezmény október 1. és 31. között érvényes.

Komárom: októbertől újraindulnak a Brigetio Gyógyfürdő szaunaszeánszai. Már ezen a héten is lesznek október 1-jén és 3-án, azaz csütörtökön és szombaton szaunaszeánszok. Csütörtökön 17:15-től és 18:15-től, szombaton 11:15-től, 14:15-től, 17:15-től és 18:15-től kezdődően. A belépő 550 forintba kerül szaunaszeánszonként.

Makó: októberre és novemberre egy nagyon kedvező árú nyugdíjas bérletet kínál a Hagymatikum fürdő. A havi bérlet ára 10 ezer forint, de a kistérségben élőknek csak 7000 forintot, a Makó kártyával rendelkezőknek pedig mindössze 5000 forintot kell érte fizetni. Annyi megkötéssel jár csak a bérlet, hogy hétfőtől péntekig érvényes és az októberi bérlet 23-án nem használható.

Mezőkövesd: még egészen október 15-ig érvényes – munkanapokon – a Zsóry Gyógyfürdő akciója, aminek keretében a fedett élményfürdőbe és uszodába szóló kiegészítő jegy mindössze 1000 forintba kerül. A kiegészítő jegyet az alap belépőn felül kell megvásárolni.

Sárvár: a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő nagyon kitesz magáért a nyugdíjasoknak nyújtott kedvezmények terén. Azt már sokat emlegettük, hogy keddenként félárú jegyekkel várják a nyugdíjasokat, de ezen felül is többféle akciót kínálnak a szenior korosztálynak. Ezek közé tartozik, hogy a nyugdíjasok számára minden hatodik fürdőlátogatás ingyenes (ehhez kérjék a “nyugdíjas útlevelet” a pénztárban), szauna- és sóbarlangbelépőt 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak. Ezen felül ingyenes vízi és szárazföldi tornán vehetnek részt. A kedvezmények sora ezzel még nem ér véget, a további nyugdíjas akciókról a fürdő weboldalán tájékozódhatnak.

Tiszakécske: új kedvezménnyel állt elő a Barack Gyógy- és Élményfürdő. A “kedvező hétköznapok” akció lényege, hogy minden hétköznap a délutáni (16 óra utáni) fürdőbelépők árából 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. Ez a felnőtt, a nyugdíjas és a gyermek jegyekre is érvényes. A kedvezmény maratoni, ugyanis október 5-én indul és egészen 2021. március 12-ig tart (kivételt csak az október 26-30. közötti és a december 24. és január 1. közötti időszak jelent).