• Mindegy, hogy élménymedencéket, hatalmas szaunavilágot, gyerekbarát fürdőszolgáltatásokat, vagy gyógyvizes kikapcsolódást keres valaki, a hajdúszoboszlói Hungarospában egy helyen megtalálja mindezt.

  • Érdemes a hosszú hétvégén kimozdulni otthonról.

Közeleg az október 23-i hosszú hétvége. Ez a karácsony előtti utolsó olyan időszak, amikor rövidebb lesz a munkahét, hiszen november 1. idén vasárnapra esik. A kisgyerekes családok már csak azért is várhatják ezt a hosszú hétvégét, mert az október 23. utáni héten tanítási szünet lesz, így vasárnap sem kell feltétlenül hazarohanniuk.

Mindenesetre akár kisgyerekkel, akár kettesben, vagy éppen gyógyulási céllal keres valaki úti célt a hosszú hétvégére, mindenképpen érdemes számításba vennie a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexumot. Itt hatalmas, fedett élményfürdő, klasszikus gyógyfürdő és uszoda is található. Azaz tényleg mindenféle vizes kikapcsolódási igényt kielégít a komplexum, ráadásul az időjárástól függetlenül.

Az Aqua-Palace fedett élményfürdőben 15 medencével várják a vendégeket. Külön is említést érdemelnek a gyerekbarát szolgáltatásaik. Az Aqua-Palace-ban ugyanis a gyerekeknek szóló kínálat nem merül ki egy sekély vizű medencében, hanem az élményfürdő első emeletén egy külön gyerekvilág várja a legfiatalabb vendégkört.

A fürdőegységben a kisebb és a nagyobb gyerekekre is gondoltak, ugyanis bébi-anyuka medence, bébi úsztató medence, pezsgőmedence, állatfigurás családi medence, bébi- és gyerekcsúszdák, továbbá játszóház, foglalkoztató terem, baba-mama szoba és pelenkázó is a vendégek rendelkezésére áll.

AquaPalace Hajdúszoboszló gyerekvilág családbarátAkik szeretnek szaunázni, azok az élményfürdő kínálatában nem fognak csalódni, mert az Aqua-Palace-ban egy kétemeletes szaunavilágot is kialakítottak. Az első szinten három finn szauna, két gőzkamra, két infraszauna, merülőmedence és Kneipp medence jelenti a választékot.

A második szinten pedig egy további finn szauna, valamint egy másik merülőmedence is található. A vendégek a tágas pihenőrész nyugágyain szusszanhatnak a szaunázások után. Valamint felkereshetik a szintén a szaunavilágon belül található – parajdi sótéglákkal kirakott – sókamrát.

Aqua-Palace szaunavilágA Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben 32-34 Celsius-fokos, 34-36 Celsius-fokos és 36-38 Celsius-fokos vízzel töltött medencékből áll a kínálat. Ezek között fedett és szabadtéri medence egyaránt található. A hajdúszoboszlói jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz a legkülönfélébb mozgásszervi, nőgyógyászati és bőrgyógyászati betegségek kezelésére használható, az előrelátóak pedig mindezek megelőzésére alkalmazzák. Azt viszont ne feledjék, hogy a gyógyvizes medencéket csak 14 éven felüliek használhatják.

Hajdúszoboszlói GyógyfürdőSokan kedvelik az Árpád uszodát is, ahol 50 méteres, 8 pályás úszómedence mellett tanmedence és egy kültéri termálmedence is található.

Érdemes azt is tudni, hogy a Hungarospa esetében online jegyvásárlásra is lehetőség van. A fürdő webshopjában akár már most megvásárolhatják a hosszú hétvégére szóló belépőiket.

A fürdő minden egyéb szolgáltatásáról további információkat találhatnak ide kattintva a Hungarospa honlapján.

Hajdúszoboszló Hungarospa fürdőA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.