Fürdős akciók és programok július 12. és 17. között.

  • A héten több termálfürdőben is koncertekkel, sztárfellépőkkel készülnek, de gyermek- és sportprogramokból sem lesz hiány.

  • Tiszakécskén Sör-Fürdő fesztivált tartanak, Zalakaroson pedig strandolimpia lesz SpongyaBobbal.

Bükkszék: július 16-án Salvus napot tartanak a fürdőben. Ebből az alkalomból 15:00-tól Roy & Ádám ad élő koncertet, a legkisebbeket pedig egész napos szórakoztató foglalkozásokkal várják.

Cserkeszőlő: július 14-én és 17-én megyejáró fesztivál lesz a termálfürdőben. 14 órától cseh, szlovák, észt és lett néptánc együttesek lépnek fel, valamint egy francia fúvószenekar ad koncertet.

Dávod: családi vasárnap lesz július 17-én a Dávodi Gyógy- és Strandfürdőben, ahol strandfoci kupát rendeznek. 4+1 fős csapatok jelentkezését várják 2 cserével. A játékosok ingyenes belépőt kapnak, továbbá 1 ajándék lángos és 1,5 liter ásványvíz is jár nekik. További részleteket talál a fürdő Facebook oldalán.

Győr: a Rába Quelle fürdőt akciós áron látogathatják a győri lakcímkártyát, vagy Neo Beach kártyát felmutató vendégek. Egy egész napos belépőjegy számukra 2950 forint helyett 1950 forintba, a diák és nyugdíjas jegy pedig 2450 forint helyett 1650 forintba kerül.

Hajdúszoboszló: eseménydúsnak ígérkezik ez a hétvége is a Hungarospában. Pénteken és szombaton (21 óra és éjfél között) zenés éjszakai fürdőzést tartanak a strandon. Szombaton és vasárnap pedig a strandi nagyszínpadon lesznek programok. Szombaton 16 órától Molnár Ferenc „Caramel”, vasárnap 16 órától Simonyi Kitty és a Piruett táncegyüttes szórakoztatja a közönséget.

Hajdúszoboszlói strandfürdőHarkány: a Harkányi Gyógyfürdőben minden hétvégén szaunaszeánszokat tartanak. Ezen a héten szombaton jácint-mandarin, vasárnap narancs-szantál illatokkal készülnek a szaunamesterek. A gyógyfürdő júliusra is összeállított napi akciókat, továbbá csomagajánlatokat. Ez azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig – más és más – kezelés, masszázs érhető el jelentős kedvezménnyel. Valamint a belépőjegyeket és különféle kezeléseket együtt csomagáron lehet igénybe venni.

Igal: július 16-án, szombaton az Igal Nights rendezvénysorozat keretén belül ismét éjszakai fürdőzést tartanak az Igali Termálfürdőben. A fürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva, az esti program (Konga-show) pedig 21 órától veszi kezdetét. Az éjszakai fürdőzésre külön belépőjegyek is vásárolhatók, de szimpatikus kezdeményezés, hogy a nap folyamán megváltott belépőjegyek – felár nélkül – érvényesek az esti programra is.

Komárom: szombaton 10 órától sportágbörze lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. 10 és 12 óra között a búvárkodás, 11 órakor és 14:45-kor a vízi torna, 10 és 17 óra között pedig a TRX edzések és a buborékfoci próbálhatók ki. Mindezek mellett sportági bemutatók is lesznek: floorball, astanga jóga, Etka jóga, vízilabda. 17 órától pedig a Street Generations extrémsport bemutatója tekinthető meg.

Mezőkövesd: szombaton tartják az idei Zsóry Fesztivált. Erről a programról bővebb információkat talál ide kattintva.

Szentes: július 15-én, pénteken éjszakai fürdőzés lesz a Szentesi Üdülőközpontban. A fürdő 22 óráig tart nyitva, a vendégeket koktélbár várja, a zenéről pedig DJ Guli gondoskodik.

Tiszakécske: július 16-17-én a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő ad otthont a Sör-Fürdő Fesztiválnak. Szombaton 14 órától az Irigy Hónaljmirigy lép fel, valamint megválasztják a legszebb sörhas és sörmell tulajdonosát. Vasárnap a Room Service – Bryan Adams Tribute Band fellépése tekinthető meg.

Zalakaros: a termálfürdőben Nickelodeon strandolimpia lesz SpongyaBobbal július 16-án. Ebből az alkalomból játékos és ügyességi vetélkedőkkel várják a legifjabb fürdővendégeket.