Fürdős programok és akciók július 19. és 24. között.

  • Ezen a héten Gyulán és Zalakaroson gyerekprogramokkal, Bükfürdőn borral, Harkányban fürdőfesztivállal várják a vendégeket.

  • Igalon a tököké lesz a főszerep, Hajdúszoboszlón pedig ismét sztárvendég ad koncertet.

Berekfürdő: július 23-án, azaz szombaton fürdőbál lesz a Berekfürdő Termál- és Strandfürdőben. Az esti program 20 órától kezdődik, 21 órától DJ Olasz, 22 órától pedig Dévényi Tibi bácsi szolgáltatja a zenét. A fürdőbálra a belépőjegy 1500 forintba kerül.

Bükfürdő: július 20. és 24. között immár 11. alkalommal rendezik meg a Gyógy-Bor Napok Büki Gasztrofesztivált. Több színpadon is lesznek műsorok, s olyan ismert együttesek lépnek fel, mint a Budapest Bár, a Csík zenekar, a Mystery Gang, Török Ádám és a Mini, vagy éppen a Magna Cum Laude. A fesztivál részletes programját megtalálja a település honlapján.

Dávod: július 24-én családi vasárnapot tartanak a Dávodi Strandfürdőben. 10 órától kézműves foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekeket, délután pedig zumba és edzés várja a sportolást kedvelőket.

Gyula: július 23-án (szombaton) Minimax családi nap lesz a Gyulai Várfürdőben. Délelőtt 10 órától Picicica vízi vetélkedőkkel, kézműves foglalkozásokkal, logikai játékokkal várja a legkisebb fürdővendégeket.

Hajdúszoboszló: erre a hétvégére is szórakoztató programokkal készül a Hungarospa fürdőkomplexum. Pénteken és szombaton (21 óra és éjfél között) zenés éjszakai fürdőzést tartanak. Szombaton és vasárnap 16 órától pedig fellépők szórakoztatják a vendégeket a strandi nagyszínpadon. Szombaton Tolvai Renáta, vasárnap pedig a Kenguru tánc- és sportegyesület lép fel.

Harkány: július 22. és 24. között tartják a Harkányi Fürdőfesztivált, ami immár 23. alkalommal kerül megrendezésre. Rengeteg programmal várják a vendégeket a strandi nagyszínpadon, a lepkemedencénél, a gyógymedencénél, a csúszdaparknál, a főbejárati sétányon és a gyógykertben.

Harkányi FürdőfesztiválIgal: két program is lesz a hétvégén Igalon. Július 23-án tartják a Tökfesztivált. Tökből készült ételek bemutatója, kóstolója, tökös vetélkedők, tombola, egész napos vásári forgatag lesz a fürdő előtti parkolóban.

Július 24-én, vasárnap pedig családi napot tartanak a gyógyfürdőben. Ugrálóvárral, játszóházzal, ügyességi játékokkal várják a gyerekeket. 16 órától zenés műsort ad a Grimask Bábszínház. Ráadásul ezen a napon a 10 év alattiak ingyen léphetnek be a fürdőbe.

Komárom: a Brigetio Gyógyfürdőben szombaton rendezik a Csobbanó Fesztivált. 10 órától kvízeken, mesterség bemutatón, kincskeresésen vehetnek részt az érdeklődők. A Klapka György Múzeum munkatársai pedig foglalkozásokkal várják a régészet iránt érdeklődőket. 15 órakor sztárvendég érkezik a fürdőbe: Bereczki Zoltán ad koncertet.

Sárvár: július 22-én esedékes a következő éjszakai fürdőzés a Sárvári Termálfürdőben. A program 19 órakor veszi kezdetét, a szauna éjjel 1-ig, a fürdő pedig éjjel 2-ig tart nyitva. Az éjszakai fürdőzés sztárvendége Freddie lesz.

Szentes: július 22-én éjszakai fürdőzést rendeznek a Szentesi Üdülőközpontban is. A fürdőbuli már 17 órakor kezdődik, s ezen a napon 22 óráig tart nyitva a létesítmény.

Tiszakécske: az előttünk álló szombaton és vasárnap a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő ad helyet a Fürdővárosok Strandfoci Kupájának. Vasárnap 15 órától egy ismert énekesnő is tiszteletét teszi a termálfürdőben, ugyanis fellép Dér Heni.

Zalakaros: múlt héten a rossz idő miatt elmaradt, ezért ezen a héten csütörtökön tartják meg a Nickelodeon strandolimpiát. Dóra és SpongyaBob játékos vetélkedőkkel várja a legifjabb vendégeket. Július 23-án pedig strandbajnokság lesz – Katus Attilával – a termálfürdőben.