Fürdős programok július 26. és 31. között.

  • Ezen a héten pénteken több fürdőben is éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket.

  • Bükfürdőn családi nap is lesz, Hévízen pedig nosztalgia hétvégét tartanak.

  • A zalakarosi esti fürdőzésre érdemes felfújt úszógumival érkezni.

Budapest – Aquaworld: július 29-én, pénteken éjszakai fürdőzést tartanak az élményfürdőben. DJ, koktélok, lézershow biztosítja a szórakozást 21 óra és éjjel 2 között.

Budapest – Paskál Fürdő:  egész napos programok és meghosszabbított nyitvatartás várják a vendégeket a közelmúltban felújított és kibővített fürdőben. A következő programokon lehet részt venni a Paskálban:

10:00 – Nickelodeon Strandolimpia: játszópark ügyességi játékokkal, meglepetésekkel
11:00 – Brazil táncoktatás – Hydro Samba
12:00 – Vízipisztoly csata nyereményekkel
13:00 – Aquafitnesz a Gilda Max jóvoltából
13:00 – Lábtengó bajnokság (nevezés a helyszínen)
14:00 – Lángosevő verseny nyereményekért (nevezés a helyszínen)
15:00 – Bahiai táncoktatás
16:00 – Aquafitnesz a Gilda Max jóvoltából
17:00 – Lángosevő verseny nyereményekért (nevezés a helyszínen)
18:00 – Vízipisztoly csata nyereményekért
19:00 – Brazil animáció
19:30 – Latin DJ set éjfélig : Carl Oh és Husky Joe
20:00 – Brazil Karnevál
20:45 – Perzselő tűzzsonglőr show a Tűzfészek Társulattól

Bükfürdő: július 29-én éjfélig tart nyitva a büki termálfürdő, ahová 21 órakor sztárvendég érkezik: az Irigy Hónaljmirigy lép fel. Július 31-én, azaz vasárnap családi napot rendeznek a fürdőben. A legfiatalabb vendégek szórakozását a Nickelodeon Strandolimpia biztosítja. A nap sztárvendége pedig a 14:30-tól fellépő Dér Heni lesz.

Bükfürdő éjszakaCserkeszőlő: a termálfürdőben is pénteken lesz éjszakai fürdőzés, azon belül pedig 21 óra és éjjel 2 között lehet élvezni a fürdő szolgáltatásait. Ezen az estén az 1-es, a 2-es és a 3-as számú gyógymedence, valamint az úszómedence fog üzemelni.

Hajdúszoboszló: kedden ünneplik a fürdő megnyitásának 89. évfordulóját. Ebből az alkalomból 16 órától Takács Nikolas lép fel a strandi színpadon. Pénteken és szombaton is lesz éjszakai program – 21 óra és éjfél között – a fürdőben. Pénteken 22 órától Nika fog fellépni. Szombaton és vasárnap sem maradnak programok nélkül a Hungarospa látogatói. Szombaton 15 órától a strandi nagyszínpadon Pál Dénes ad koncertet, vasárnap 16 órától pedig zenés-táncos produkció biztosítja a vendégek szórakozását.

Hévíz: a hét utolsó három napján nosztalgia hétvége lesz a Deák téren. Pénteken 20 órától keringő est lesz, szombat este Illényi Katica ad koncertet, vasárnap este pedig Gergely Róbert teszi tiszteletét Hévízen. A rendezvény ingyenes.

Igal: az Igal Nights programsorozat keretében július 29-én ismét esti programmal – fényszínházzal és lézershow-val – várják a fürdővendégeket az Igali Termálfürdőben. A napijegyek érvényesek az éjszakai fürdőzésre is.

Sárvár: július 29-én a sárvári fürdőben is éjszakai fürdőzést tartanak 19 óra és éjjel 2 között. Az est sztárvendége az Animal Cannibals lesz.

Zalakaros: pénteken éjszakai fürdőparty lesz a Zalakarosi Termálfürdőben. A rendezvény 21 órától egészen éjjel 2-ig tart, a jó hangulatért pedig a Rio Zenekar felel. Az este során az élményfürdő bel- és kültéri medencéi, valamint a szaunák üzemelnek, ahol szaunaszeánszokat is tartanak. Aki felfújt úszógumival érkezik a pénztárhoz, az a fürdő vendége egy koktélra.