Fürdős akciók és programok augusztus 3. és 7. között.

  • Harkányban augusztusban “árolvadás” van, Sárváron a családi belépők mellé jár ajándék.

  • Koncertekből és sztárfellépőkből sem lesz ezen a héten hiány.

Hajdúszoboszló: a Hungarospa fürdőkomplexumban kifejezetten eseménydúsak a péntekek, a szombatok és a vasárnapok. Ezen a héten pénteken és szombaton zenés éjszakai fürdőzést tartanak 21 óra és éjfél között. Szombaton 22 órakor a Joy Orient hastánc csoport is tiszteletét teszi a fürdőben. A strandi nagyszínpadon szombaton 16 órától koncertet ad Wolf Kati, ugyanitt vasárnap 15 órától a Cairo együttes, 16 órától pedig a Carmen TSE lép fel.

Harkány: egész augusztusban “árolvadás” lesz a Harkányi Gyógyfürdőben. A látogatók hétfőtől péntekig napi akciós masszázsokat és kezeléseket vehetnek igénybe kedvezményes áron, valamint kétféle csomagajánlat közül is választhatnak.

Igal: augusztus 6-án, azaz szombaton zenés fürdőzést tartanak az Igali Termálfürdőben. 15:30 és 19:00 között a Live Acoustic Trio zenél a kültéri termálmedencénél.

Komárom: augusztus 7-én, vasárnap egészségnap lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. A vendégeket ingyenes vérnyomás és vércukor méréssel, továbbá ingyenes masszázzsal várják. Ezen felül mesterségbemutató is lesz két fafaragó részvételével, valamint Avon sarokkal is készülnek.

Makó: sport és családi napot rendeznek augusztus 7-én a Hagymatikum fürdőben. Ez azt jelenti, hogy különféle vízi és szárazföldi sportversenyeket tartanak, de bográcsfőző verseny is lesz.

Sárvár: a nyári szünidőben mindegyik családi belépő mellé egy hűtőmágnest adnak ajándékba. Érdemes ezt elrakni, ugyanis a 2016. szeptember 1. és a 2017. április 30. közötti időszakban egy ingyenes gyermekbelépőre jogosítanak a hűtőmágnesek. A beváltási lehetőség a kiemelt időszakokra – őszi szünet, karácsony körüli időszak, húsvét – nem vonatkozik.

Sárvári StrandfürdőTamási: fürdőfesztivál lesz a település termálfürdőjében augusztus 6-án. A nap folyamán csúszdaversennyel, sörivó versennyel, palacsintaevő versennyel, zsákban futással várják a vendégeket. 15 órától Freddie ad koncertet, 18 és 22 óra között pedig fény- és füst discót tartanak.

Tiszakécske: augusztus 6-án és 7-én Coca-Cola Strandparty lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Kalandparkkal, kreatív sarokkal, mászófallal, aerobikkal várják az érdeklődőket, szombaton 15 órától fellép a Bon-Bon együttes.

Zalakaros: ezen a héten szombaton Katus Attila lesz a termálfürdő vendége, a látogatók ebből az alkalomból különféle vízi vetélkedőkön vehetnek részt. Nem kizárólag a fürdőben lesznek ezen a héten érdekes programok. Augusztus 5-7. között tartják ugyanis az Utcafesztivált, azaz minden nap 19 és 23 óra között zenés programokon lehet részt venni a Gyógyfürdő téren.