• Ezen a nyáron is megrendezik a Zsóry Fürdőfesztivált, amelynek alkalmából ismert énekesek és együttesek lépnek fel a fürdőben.

  • Hamarosan éjszakai fürdőzéseket is tartanak.

Július 16-án, szombaton kerül megrendezésre az idei Zsóry Fesztivál. Ebből az alkalomból a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben egymást fogják érni a koncertek. A rendezvényt idén új helyszínen, a felújított családi medencénél tartják.

A fürdőben jelenleg is zajlik az uszoda felújítása, valamint még nem készült el az új fedett élménymedence, viszont ezeken kívül minden medence a vendégek rendelkezésére áll. Azaz a beltéri medencék, beleértve a szaunarészleghez kapcsolódó medencéket, valamint a fedett fürdő melletti élménymedencét. A szabadtéren pedig a vendégek gyermek-, iker, kör- és a hullámmedence között válogathatnak.

A rendezvényre a fürdőbe váltott napi belépők érvényesek. A Zsóry Fesztivál fellépői lesznek:

14:00 – Csordás Tibi (ex-Fiesta)

14:25 – FLM

14:55 – Fresh

15:25 – Desperado

15:55 – Josh

16:20 – Happy Gang

17:00 – ByTheWay

17:35 – Horváth Tamás & Raul

Zsóry TermálfürdőA helyi televízió – lenti videón megtekinthető – tudósításában Vámos Zoltán fürdővezető elmondta, hogy júliusban és augusztusban újra lesznek éjszakai fürdőzések a Zsóry Gyógyfürdőben. A szezon első zenés éjszakai fürdőzésére július 23-án kerül sor, majd a rákövetkező négy szombaton is este 9-től fél 1-ig lesznek nyitva.


Fotó: H. Szabó Sándor