• Rengeteg programmal készülnek a fürdők a következő napokra.

  • Több helyen éjszakai fürdőzéssel és halloweeni programokkal, valamint akciókkal várják a vendégeket.

  • Hévízen a Tófürdő novemberre is kínál két akciót.

Budapest-Aquaworld: a fővárosi élményfürdőben október 31-én Aquaworld Halloween Night néven éjszakai fürdőzést tartanak. A vendégeket tűzshow-val és zenés programokkal várják. A fürdőzés 20 órától éjfélig tart, de a vendéglátóegységeket 23 órakor, a medencéket 23:30-kor zárják.

Bükfürdő: a Kajla útlevéllel rendelkező gyerekek számára 10 százalékos kedvezményt nyújt a Bükfürdő Thermal & Spa a napijegyek árából, ebbe beleértve a napi menüt is magában foglaló VIP jegyeket is. Az akció december 20-ig érvényes.

Cserkeszőlő: október 31-én halloweeni programokat tartanak a cserkeszőlői fürdőben. A töklámpások készítése közben a vendégeknek teát, sült tököt és (a felnőtteknek) forralt bort is biztosítanak. A program 11 -től 14 óráig tart.

Debrecen: halloweeni éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticumban október 31-én, nemcsak az élményfürdőben, hanem a termálfürdő részlegben is. 19 órától az élményfürdőben DJ Maci zenél, a termálfürdőben pedig lounge zenékkel szórakoztatják a vendégeket. A termálfürdő éjfélig, az élményfürdő éjjel 2-ig lesz nyitva.

Hajdúböszörmény: október 30-án halloweeni szauna szeánsz party lesz a Bocskai Gyógyfürdőben. A szaunafelöntéseket 18, 19 és 20 órától tartják. A fürdő ezen a napon 9-től 21 óráig tart nyitva.

Hajdúnánás: október 31-én halloweeni akcióval várják a fürdőzőket a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. Ennek keretében a nyitvatartást meghosszabbítják 9-től 22 óráig. A faragott tököt ajándékba hozó vendégek számára pedig 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a belépőjegyek árából. Egy tökért egy fő veheti igénybe a kedvezményt, ami a teljes árú, a nyugdíjas, a diák, a gyermek és a szaunás jegyre is érvényes.

Hajdúszoboszló: vasárnaponként érdemes a diákoknak útba ejteniük az Aqua-Palace fedett élményfürdőt, a hét utolsó napjain ugyanis 30 százalékos kedvezményt nyújtanak a napi diák belépők árából (7 éves kor felett, diákigazolvánnyal vehető igénybe). A diákbelépők ára így 2100 forint. A vasárnapi kedvezmény december 20-ig érvényes.

Hévíz: novemberre is akcióval készül a Tófürdő, ennek keretében a Zala megyei lakcímkártyával rendelkező vendégek 3500 forint helyett 2800 forintért válthatnak 3 órás belépőt. Ezen felül hétfőtől péntekig a 2 órás fürdőbelépő, valamint egy választott kezelés (20 perces hát- vagy arcmasszázs, 40 perces manikűr) 5000 forintba kerül. A kezelés a fürdési időn felül is igénybe vehető.

Miskolctapolca: október 31-én a Halloweenhez kapcsolódó programokat tartanak a Barlangfürdőben. A gyerekeket arcfestéssel, cukorkaesővel, denevérkereséssel, a felnőtteket különleges sütőtökös masszázzsal várják. A jelmezben érkező gyerekek féláron válthatnak belépőt.

Sárvár: zenés éjszakai fürdőzés lesz október 30-án a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A program 19 órakor kezdődik és a fürdő, valamint a szaunavilág is éjjel 1-ig lesz nyitva. Az esti fürdőbelépő 2100 forintba, a szaunavilág belépő 1000 forintba kerül.

Tiszakécske: továbbra is többféle kedvezménnyel várja a vendégeket a Barack Gyógy- és Élményfürdő. A „kedvező hétköznapok” akció keretében hétfőtől péntekig a délutáni belépőjegyek árából 20 százalékos kedvezményt adnak. Az akció ezen a héten nem volt érvényes, de jövő héttől újra indul. A „termál szerda” keretében pedig a hét harmadik napjain a napi fürdőbelépő mindössze 1700 forintba kerül és a fürdő étterme is jelentős kedvezménnyel várja a vendégeket.