• Éjszakai fürdőzésekkel, szaunaszeánszokkal, kézműves vásárral is készülnek erre a hétre a fürdők.

  • Két fürdő újraindította a közkedvelt nyugdíjas akcióit.

Esztergom: szombaton, szeptember 10-én zenés éjszakai fürdőzés lesz az Aquasziget fürdőben. A 20 órától éjjel 1-ig tartó program idején szaunaszeánszokat is tartanak, összesen nyolcat. Az esti belépőjegy 2000 forintba kerül, a szaunafelöntéseken alkalmanként 800 forintért vehetnek részt.

Hajdúnánás: péntekenként és szombatonként szaunaprogramokkal várja vendégeit a Hajdúnánási Gyógyfürdő. Most pénteken 17:30-kor, 18:10-kor és 18:50-kor, szombaton 17:00-kor, 17:45-kor és 18:30-kor tartják a felöntéseket. A szaunaszeánszokon a szaunajegyet váltó vendégek vehetnek részt, a programok díja alkalmanként 600 forint.

Hévíz: már sokat emlegettük, de hátha nem hallottak róla, hogy ezen a héten pénteken (szeptember 9.) éjszakai fürdőzést rendeznek a Tófürdőben. A 19 és 23 óra közötti program sztárvendége Dévényi Tibi bácsi lesz. A belépő elővételben 5400 forintba, a rendezvény napján 5900 forintba kerül.

Kisújszállás: szeptember 10-én kézműves és kistermelői vásár lesz a Kumánia fürdő területén. 10 és 16 óra között ingyenes kézműves foglalkozásokkal, logikai játékokkal, valamint megvásárolható kézműves termékekkel, ajándéktárgyakkal, kistermelői árukkal várják a vendégeket.

Pápa: a hónap eleje óta újra érvényes a Várkertfürdő hétfői és csütörtöki nyugdíjas akciója. Ezen a két napon a nyugdíjas igazolványukat felmutató vendégek 50 százalékos árengedménnyel vásárolhatnak napi belépőjegyet. Az akció év végéig tart, a hétfőre és a csütörtökre eső ünnepnapok kivételével.

Pusztaszentlászló: szerdánként és szombatonként kedvezményes belépőt kínál a nyugdíjas vendégei számára az Aqua Barbara Termálfürdő. Ezen a két napon csak 1800 forintba kerül a napi nyugdíjas jegy. Az akció szeptember 10-én indul.

Sárvár: ezen a héten indult újra a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő nyugdíjasoknak szóló akciója. Keddenként az ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek 50 százalékos kedvezménnyel, 1495 forintért válthatnak napi belépőt, ami nagyon jó ajánlatnak számít. Az akció csak a keddre eső iskolaszünetek idején nem lesz érvényes.

Tiszakécske: szeptember 10-én, azaz most szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Barack Gyógy- és Élményfürdőben, ami ezen a napon éjfélig tart nyitva. 18 órától DJ Göme zenél az uszodatérben, 21 órától pedig filmvetítés is lesz. Az esti programra is érvényes jegy már 14 órától megvásárolható, felnőtteknek 3400 forintért, gyerekeknek, nyugdíjasoknak 3000 forintért, helyi lakosoknak 2700 forintért.