• A héten még jó idő lesz, így a fázósabbak is bevállalhatnak egy esti, szabadtéri fürdőzést.

  • Fürödhetünk gyógyvizű tóban, de akár filmet is nézhetünk egy termálmedencében ülve.

Akik szeretik a nem megszokott éjszakai fürdőzéseket, azoknak a héten érdemes ellátogatniuk Hévízre. A Tófürdőben nagyon ritkák az esti fürdőzések, idén most másodszor tartanak ilyen programot. A Holdfényfürdőre szeptember 9-én, azaz most pénteken kerül sor. A kapukat 19 órakor nyitják, a Tófürdőt ezen a napon csak 23 órakor zárják.

Az éjszakai fürdőzést most a retró hangulat jegyében tartják, az esti sztárvendég Dévényi Tibi bácsi lesz. A Medio büfé különleges retró finomságokkal készül, a Vitál Bárban pedig alkoholos és alkoholmentes koktélok is elérhetők lesznek az este folyamán. Ráadásul a belépő a fürdő wellness részlegének a használatát is magában foglalja.

Fontos tudni, hogy a Holdfényfürdőn csak 16 éven felüliek vehetnek részt és a jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Csütörtökig elővételben megvásárolhatók a Festetics Fürdőház pénztárában 5400 forintért. A holdfényfürdőzés napján pedig 5900 forintba kerül az esti belépő.

Jó kis éjszakai fürdőzés lesz a Tiszakécskén, a Barack Gyógy- és Élményfürdőben is. Egyébként náluk sem túl gyakoriak az éjszakai fürdőzések, nagyjából havonta egyszer rendeznek ilyen programot. A legközelebbi esti fürdőzésüket pedig szeptember 10-én, most szombaton tartják.

Érdemes már korábban érkezni, hiszen a nap folyamán többször is szaunaszeánszok lesznek: 10, 11, 14, 15, 17 és 18 órakor. Ráadásul az esti programra is érvényes belépőjegy már 14 órától megvásárolható. A fürdő uszodaterében 18 órától éjfélig DJ biztosítja a zenét, a kinti medencénél 21 órától filmet vetítenek. A termálfürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva.

A 14 órától megvásárolható belépő ára felnőtteknek 3400 forint, nyugdíjasoknak és gyerekeknek 3000 forint. A helyi lakosok pedig 2700 forintért válthatnak belépőt.

Tiszakécske éjszakai fürdőzés