• A nyár utolsó hétvégéjén kedvezményes belépőjegyekkel várja a berettyóújfalui Bihar Termálliget a strandolni vágyókat.

  • Most hétvégén még a hideg vizes medencék is üzemelnek.

Fokozatos zárás mellett ér véget a strandszezon a határ-menti településen: augusztus 29-től a hideg vizes medencék (élménymedence, gyermekmedence, jakuzzi) kerülnek bezárásra. Az idén 95 éves strand és termálfürdő gyógyvizes medencéit, valamint a levente-medencét továbbra is élvezhetik a vendégek, utóbbiban szeptember 5-ig lazíthatnak a pihenni vágyók. A gyógyvizes medencék a tervek szerint az első fagyig lesznek látogathatók.

A strandszezon végén, augusztus utolsó hétvégéjén a Bihar Termálliget akciókkal kedveskedik a látogatóknak. Augusztus 27-én, szombaton és augusztus 28-án, vasárnap a legtöbb vendég kedvezményesen veheti igénybe a strandfürdő szolgáltatásait.

A Berettyó kártyával rendelkező felnőttek, valamint minden diák, gyermek és 65 év feletti személy, most mindössze 1000 forintért vásárolhatja meg a belépőjegyét. Mindemellett augusztus 28-án, vasárnap, egész napos koktélakcióval is kedveskedik a fürdő, amely minden nap 9 és 20 óra között tart nyitva.

Bihar Termálliget szabadtéri medence