• Több fürdőben is éjszakai fürdőzéssel búcsúztatják az idei nyarat.

  • Néhány helyen a korábban elmaradt programokat tartják meg.

  • Egy jó gyógyászati akciót is el lehet csípni.

Barcs: az augusztus 13-án elmaradt vakációs programot augusztus 27-én, azaz most szombaton rendezi meg a Barcsi Gyógyfürdő. Délután az élménymedence mellett fellép Bécy Two Cross, F. Lackó, Keresztes Csaba és Nagy Antónia Donna. 20 órától éjfélig pedig zenés éjszakai fürdőzést tartanak.

Cegléd: a Ceglédi Gyógyfürdőben mindig szombatonként tartják az éjszakai fürdőzéseket, azonban a most szombati rendezvényt kicsit felturbózzák. A nyárzáró nagy retro zenés éjszakai fürdőzés 20 órától éjjel 2-ig tart. Minden medence üzemelni fog, a zenéről DJ gondoskodik és 20:30 és 23:30 között szaunaszeánszokat is tartanak.

Eger: pénteken és szombaton is lesz éjszakai fürdőzés az Egri Termálfürdőben. Péntek este ezt egy filmvetítéssel kötik össze (Vissza a jövőbe). Szombat este pedig a Trendless Vibes ad esti akusztikus koncertet.

Göd: az augusztus 20-án elmaradt éjszakai fürdőzést augusztus 27-én tartja meg a Gödi Termálfürdő. A 20:30-kor kezdődő és éjfélig tartó esti programra 2400 forintba kerül a belépő.

Kaposvár: gyógyászati akciót hirdetett a Virágfürdő. A 3×5 napos, 60 kezelést magában foglaló csomag ára 26 ezer helyett csak 15 ezer forint. A vendégek napi négyféle kezelést vehetnek igénybe. Előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van orvosi vizsgálatra, ennek az ára 2500 forint. Szeptember 9-ig lehet jelentkezni és a kezeléseket legkésőbb idén november 30-ig kell elkezdeni.

Lenti: vakációzáró csobbanás néven családi programok lesznek a Lenti Termálfürdőben augusztus 27-én. Erre a napra csillámtetoválással, ugrálóvárral, kézműves sarokkal, íjászkodással, csúszdaversennyel, aszfaltrajzversennyel készül a fürdő.

Magyarhertelend: augusztus 26-án, 15 órától Bognár Rita és Tihanyi Tóth Csaba fog fellépni a Hertelendi Termálfürdőben. Péntek, szombat, vasárnap délutánonként pedig zenés medenceparty lesz a fürdőben.

Miskolctapolca: augusztus 27-én éjszakai fürdőzést rendeznek az Ellipsum élményfürdőben. Az este 8 órakor kezdődő program idején a relax csarnok négy medencéje és a kültéri ülőmedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Az éjszakai fürdőbelépő 4570 forintba kerül.

Pápa: augusztus 26-án éjszakai fürdőzéssel búcsúztatja a nyarat a Várkertfürdő. A zenés esti program 20:30-tól éjjel 2-ig fog tartani. Az éjszakai belépőjegy ára 2600 forint, online elővételben 2200 forint.