• Jász-Nagykun-Szolnok megye legnépszerűbb üdülőhelyén ingyenes esti koncerteket rendeznek pénteken és az államalapítás ünnepén is.

  • Napközben pedig jó választás a település színvonalas termálfürdője.

Cserkeszőlőn hagyományosan nagyszabású programokkal készülnek az augusztusi nemzeti ünnepre. Idén sem lesz ez másként és az is változatlan, hogy az ingyenes koncerteket a Fürdő utcában tartják.

Már pénteken, azaz augusztus 19-én is érdemes lesz ellátogatni Cserkeszőlőre, 20:30-tól DR BRS, majd Burai Krisztián, Varga Viktor, Kollányi Zsuzsi fog fellépni, 23 órától a Rock The City együttes ad koncertet.

Augusztus 20-án, szombaton hetedik alkalommal tartják meg a Cserkeszőlői Fogathajtó Versenyt a Győri Lovasudvaron. A koncertek 18 órakor kezdődnek a Tanárok együttessel, majd 20 órától a New Level Empire, 22 órától az Irigy Hónaljmirigy ad élő koncertet.

Az esti programok előtt pedig érdemes lesz lazulni az önállóságának 70. évfordulóját idén ünneplő település termálfürdőjében. A 7,5 hektáros strandi résszel rendelkező fürdőben összesen 19 medence található. Szabadtéren gyógyvizes ülőmedencék, tágas családi élménymedence, hullámmedence, úszómedence, gyermekmedence és egy különleges ponyvacsúszda is működik.

Cserkeszőlő strandmedence

Persze vannak, aki nyáron is szívesebben választják a fedett részleg medencéit, ahol többek között gyógyvizes medencék, élménymedence, pezsgőfürdő és bébipancsoló is a vendégek rendelkezésére áll Cserkeszőlőn.

A kínált szolgáltatásokhoz képest egész jó áron látogatható a fürdő. A felnőtt napijegy 2990 forintba, nyugdíjasoknak és diákoknak 2390 forintba kerül. Ekkora medenceválaszték mellett szerintünk ez kimondottan jó ajánlatnak számít.

További augusztus 20-i programtippeket talál ide kattintva.