• Rengeteg zenés program és sztárfellépő színesíti az augusztus 20-i hétvégét a hazai fürdőkben.

  • Több helyen is egész napos programokkal és éjszakai fürdőzéssel készülnek a nemzeti ünnepre.

Bükfürdő: a Bükfürdő Thermal & Spa megnyitásának 60. évfordulója alkalmából péntekre és a hétvégére is programokat szerveztek. Péntek délután fellép a Marching Jazz Band, Dévényi Tibi bácsi és a Kállay Saunders Band, 18 óra és éjfél között pedig éjszakai fürdőzés is lesz. Szombat délután Nagy Jonathan bűvészshow-ja, valamint a Váradi trió szórakoztatja a vendégeket. Vasárnap 18 órától Bereczki Zoltán fog fellépni a fürdőben. A részletes programot megtalálja a fürdő honlapján.

Cegléd: augusztus 20-án a jól megszokott szombati éjszakai fürdőzést ünnepi szaunaesttel kapcsolja össze a Ceglédi Gyógyfürdő. Az éjszakai programra 3000 forintba kerül a belépő.

Debrecen: éjszakai fürdőzés lesz augusztus 20-án az Aquaticum Strandfürdőben. Ezen a napon a medencéket csak éjfélkor zárják. 19 órától DJ Maci biztosítja a jó hangulatot, 21:30-kor pedig tűzzsonglőrök is fellépnek.

Eger: retro beach partyt rendeznek augusztus 20-án, 14 és 18 óra között az Egri Termálfürdőben. A hangulatfelelős DJ Deka lesz.

Göd: augusztus 20-án éjszakai fürdőzés lesz a Gödi Termálfürdőben. A pénztárt 20:30-kor nyitják és éjfélig fog tartani az esti fürdőzés. A belépőjegy 2400 forintba kerül.

Hajdúnánás: augusztus 19-én, 20 óra és éjjel 1 között éjszakai fürdőzést rendez a Hajdúnánási Gyógyfürdő. A zenéről DJ gondoskodik és habparty is lesz az este folyamán. Az éjszakai belépőjegy 2300 forintba, a kombinált belépő 4500 forintba kerül.

Igal: augusztus 19. és 21. között ünneplik a gyógyfürdő megnyitásának 60. évfordulóját. Péntek délután fellép a Forever Duo, valamint Korda György és Balázs Klári. Szombat délután retro discót tartanak DJ Ábellel, a sztárvendég pedig Weisz Viktor és Kovács Kati lesz (lenti képen). Ezen a napon – azaz augusztus 20-án – a fürdő 22 óráig lesz nyitva. Vasárnap gyerekprogramokkal, köztük bábszínházzal szórakoztatják a vendégeket, sztárvendégként pedig Szabó Ádám lép fel Igalon.

Igali Gyógyfürdő Kovács Kati

Kiskunmajsa: napközbeni summer party lesz augusztus 20-án a Jonathermál fürdőben. 13 és 19 óra között a zenékről DJ SeniorFish gondoskodik.

Mezőkövesd: augusztus 20-án a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben lesz a Czanik Balázs-féle nyári roadshow utolsó állomása. A fürdőzőket ügyességi játékokkal, közös edzéssel, nyereményjátékkal, életmód tanácsadással és Pölöskei szörp kóstolással várják.

Nagykáta: augusztus 19-én nyárzáró éjszakai fürdőzés lesz a Nagykátai Gyógy- és Strandfürdőben. A zenés program 19:30-tól éjfélig tart, az esti belépő pedig 1500 forintba kerül.

Tápiószentmárton: a kis Pest megyei termálstrand olyan augusztus 20-i programkínálattal állt elő, amit egy nagyobb fürdőkomplexum is megirigyelhetne. 10 órától különféle szórakoztató programokkal várják a vendégeket, késő délutántól fellép Sipos F. Tamás, Didi’Lamour és az AudioRide zenekar is. Este pedig strand discót tartanak, 21:30-kor tűzijátékkal. A fürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva. A programok részletes listáját megtalálják a termálfürdő honlapján.

Sárvár: augusztus 20-án éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. Ezen a napon éjjel 1-ig tart nyitva a fürdő. 18 órától esti belépő váltható 2900 forintért, a napijegyek mellé pedig 1500 forintba kerül az esti kiegészítő jegy.