• Többféle szolgáltatást tartalmazó belépőjegycsomagot és anyukáknak szóló kedvezményt is kínálnak egyes fürdők.

  • Ezen túl esti szaunaprogramokon és filmvetítésen is részt vehetnek a fürdővendégek.

Budapest: a következő Szaunapénteket május 20-án tartják a Paskál Gyógyfürdőben. 20 órától kezdődően négy felöntésen vehetnek részt a vendégek és nyitva lesz az egyik szabadtéri termálmedence is, tehát esti fürdőzés is lesz. A szaunás programra 6500 forintba kerül a belépő, amit kizárólag online lehet megvásárolni a fürdő weboldalán.

Debrecen: május 21-én, azaz most szombaton 19 órától filmvetítést tartanak az Aquaticum Termálfürdő kültéri termálmedencéjénél. A vendégek a Dirty Dancing című filmet nézhetik meg. Az esti programra a napi belépők érvényesek. Rossz idő esetén egy héttel később tartják meg a filmes programot. Érdemes azt is tudni a fürdőkomplexum kapcsán, hogy május 20-án nyitják meg az Aquaticum strandfürdői részét.

Hajdúböszörmény: május 20-án szaunaest lesz a Bocskai Gyógyfürdőben. 17:30-kor, 18:15-kor és 19:00-kor tartják a felöntéseket. A három szaunaszeánszon 1590 forintért vehetnek részt.

Hajdúszoboszló: június 30-ig egy kedvezményes belépőjegycsomagot kínál a Hungarospa. Ez magában foglalja az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe szóló belépőt, a gyógyfürdőbe, valamint a strandfürdőbe érvényes jegyet, továbbá 2000 forint értékű étel- és italfogyasztást az Aqua-Palace önkiszolgáló éttermében. A belépőcsomag ára 7000 forint.

Mórahalom: aki teheti, annak érdemes kihasználni a mórahalmi fürdő által május végéig meghirdetett akciót. A diák- és kölyökjegyek vásárlása esetén az édesanyák számára csak 900 forintba kerül a belépő. A kedvezmény hétköznapokon, azaz hétfőtől péntekig érvényes.

Pápa: még mindig tart a Várkertfürdő jó kis nyugdíjas akciója. Hétfőnként és csütörtökönként a nyugdíjas vendégek 50 százalékos árengedménnyel válthatnak napi belépőt a termálfürdőbe. A kedvezmény igénybevételéhez ne felejtsék otthon a nyugdíjfolyósító intézettől kapott igazolványt.

Tiszakécske: lassan véget ér a Barack Gyógy- és Élményfürdő „Termál Napok” nevű kedvezménye. Hétfőnként és szerdánként akciós áron (2300 forintért) biztosítják a belépőjegyet. ezen felül pedig a fürdő étterme is jelentős árengedménnyel készül erre a két napra. Az akció már csak május 30-ig tart.