• Egész napos szaunaprogramokkal, esti fürdőzéssel egybekötött szaunaesttel is készülnek erre a hétre a fürdők.

  • Berekfürdőn és Mórahalmon is elérhetők egész jó kedvezmények, de már csak a hónap végéig.

Berekfürdő: a gyógyfürdő 1+1 téli akciója még február 28-ig tart. Érdemes igénybe venni, hiszen ennek keretében a két napi belépőt vásároló vendégek a teljes árból 50 százalékos árengedményt kapnak Berekfürdőn.

Bükfürdő: február 19-én, szombaton egész nap szaunaprogramokkal várja vendégeit a Bükfürdő Thermal & Spa. Összesen 24 különleges szaunafelöntést tartanak a nap folyamán, amiből az első 10 órakor, az utolsó 19 órakor kezdődik.

Cegléd: február 19-én szaunaestet tartanak a Ceglédi Gyógyfürdőben. A 20:30-kor kezdődő programra 2600 forintba kerül a belépő.

Hajdúnánás: fürdőgyógyászati nyílt napot rendeznek a Hajdúnánási Gyógyfürdő február 19-én. Ezen a napon a vendégek díjmentesen kipróbálhatják a tangentort, az orvosi gyógymasszázst, a súlyfürdőt, az iszappakolást és a víz alatti csoportos gyógytornát. Ez amúgy nagyon jó kezdeményezés, érdemes vele élni.

Kaposvár: a nyugdíjasoknak megéri csoportosan felkeresni a Virágfürdőt, ugyanis jelentős kedvezményben részesülhetnek. 5 főtől 10 százalékos, 20 főtől 20 százalékos, 30 főtől 30 százalékos kedvezményt kapnak az egész napos belépőárakból. Az akció március 31-ig érvényes.

Miskolctapolca: esti fürdőzést és romantikus szaunaestet tartanak február 19-én a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 19 órakor kezdődő program alatt három alkalommal lesznek szaunaszeánszok. Az esti fürdőbelépő egységesen 3000 forintba kerül, a szaunába is érvényes esti belépő ára pedig 3900 forint.

Mórahalom: február 28-ig még érvényes a Mórahalmi Gyógyfürdő online kedvezménye. A belépőjegyüket a fürdő webshopjában megvásároló vendégek az EXTRA22 kóddal 22 százalékos kedvezményt kapnak a jegyárakból.

Szentgotthárd: egy jó akcióval várja a nyugdíjas vendégeket a szentgotthárdi fürdő. Hétfőtől csütörtökig ugyanis 20 százalékos kedvezményt biztosítanak a nyugdíjas fürdő- és szaunabelépők árából. A kedvezmény nyugdíjas igazolvánnyal vehető igénybe és visszavonásig érvényes.