Fürdős akciók és programok május 2. és 6. között.

  • Véget ért a hosszú hétvége, de szerencsére néhány fürdő a következő napokra is tartogat programokat, akciókat.

  • Egészségnap és éjszakai fürdőzés is lesz a héten.

Cegléd: csütörtökönként akciós árakkal várja vendégeit a ceglédi termálfürdő. Ezeken a napokon 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a belépőjegy, a 30 perces vitalizáló masszázs és a szaunabelépő árából is. A csütörtöki akció június 7-ig tart.

Debrecen: május 3-án ismét „férfimentes” csütörtököt tartanak az Aquaticum szaunavilágában. 16 órától kizárólag hölgyeket várnak a szaunarészlegben, ahol 18 órától szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek (a szaunamester is nő). Ebben a hónapban egyébként még 17-én és 31-én lesz hasonló női szaunadélután a fürdőben.

Győr: május 4-én (pénteken) családi egészségnapot tartanak a Rába Quelle termálfürdőben. Ingyenes programokkal, a legkülönfélébb egészségügyi vizsgálatokkal, életmód tanácsadással, bemutatókkal, kóstolókkal várják az érdeklődőket. Ráadásul ezen a napon az egész napra érvényes belépőjegyek árából 50 százalékos kedvezményt biztosítanak.

Hajdúszoboszló: májusban jó idő esetén szombaton és vasárnap délután (12 és 16 óra között) már nyitva tart a Hungarospa aquaparkja. Erre az időszakra „dupla csúszás” néven hirdettek akciót, ami azt jelenti, hogy a 2 órára érvényes belépő áráért 4 órán keresztül csúszdázhatnak a vendégek. Az aquaparkba érvényes belépő a strandfürdős jegyen felül váltandó.

Komárom: május 5-én, azaz szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Brigetio Gyógyfürdőben. A fürdőzés 20:30-tól éjfélig tart és az este folyamán 21, 22 és 23 órakor szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Az esti fürdőbelépő 1500 forintba, a szaunába is érvényes jegy 2000 forintba kerül, a szaunaszeánszok pedig alkalmanként 350 forintért látogathatók. Aki teheti, annak érdemes a fürdő pénztárában elővételben megvásárolni a belépőt.

Mórahalom: május 6-án anyák napi akcióval várja a fürdőzőket a Mórahalmi Termálfürdő. A kölyök, vagy diákjegyet vásároló anyukák ezen a napon mindössze 700 forintért válthatnak fürdőbelépőt.

Tiszakécske: továbbra is érvényes a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő „Termál szerda” nevű akciója. Ennek keretében szerdánként egységesen 1200 forintért válthatók napi belépőjegyek és a fürdő pizzériája is jelentős kedvezményekkel várja a vendégeket.