Fürdős programok augusztus 14. és 20. között.

  • Jó néhány program közül választhatnak azok, akik az augusztus 20-i hosszú hétvégén valamelyik fürdő felé veszik az irányt.

  • Sztárvendégek, strandparty, medencés sárkányhajóverseny, tűzijáték, éjszakai fürdőzés is lesz.

Berekfürdő: augusztus 17-én fürdőbált tartanak a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőben. 21 órától Péterfy Bori és a Love Band ad élő nagykoncertet. A belépőjegy 2000 forintba kerül.

Debrecen: augusztus 16-án (pénteken) országos csúszdabajnokság lesz az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. Kilenc kategóriában lehet indulni az értékes nyereményekért. Aki nem indulna a versenyen, annak is érdemes lesz ellátogatni az Aquaticumba, hiszen gyerekprogramokkal is készül a fürdő, 18 órától pedig Gáspár Laci ad koncertet. Augusztus 17-én (szombaton) éjszakai fürdőzés is lesz ugyanitt. A zenés éjszakai program 21 órakor veszi kezdetét, a medencéket 02:30-kor zárják. Az éjszakai fürdőzés alatt a szaunacentrum is nyitva tart.

Gyula: augusztus 18-án Hello Summer néven tartanak zenés programot a Várfürdőben, a sztárvendég Voksán Virág lesz.

Hajdúszoboszló: az augusztus 20-át megelőző hosszú hétvégén számos program lesz a Hungarospában. Ezek közé tartozik a strandi éjszakai fürdőzés (az idei szezonban utoljára), az x-faktoros Tamáska Gabi fellépése, valamint az Omega élőkoncert. Az erről szóló cikkünkért kattintson ide és további részleteket is megtudhat.

Igal: igazán kitesz magért a hosszú hétvégén az Igali Gyógyfürdő. Augusztus 17. és 20. között ugyanis strandfesztivált tartanak. A legnagyobb buli szombaton lesz, ugyanis ekkor sztárvendégként fellép Tóth Andi, majd zenés éjszakai fürdőzés veszi kezdetét, 21 órakor pedig tűzijátékot is lesz. A részletes programot megnézheti Igal weboldalán.

Mezőkövesd: augusztus 17-18-án Coca-Cola strandparty lesz a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben. A vendégeket koktélbárral, Ninja Warrior pályával, szörf szimulátorral, autószimulátorral és nyereményjátékokkal várják. Ráadásul szombaton éjszakai fürdőzést is rendeznek. Az esti pancsolás 20:30-tól egészen éjfélig tart. Az éjszakai fürdőzésen aznapi karszalaggal, vagy 2400 forint ellenében lehet részt venni.

Sárvár: augusztus 18-án az Alma együttes fog fellépni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben.

Szentgotthárd: a város fürdője is készül a hosszú hétvégére. Vasárnap és hétfőn arcfestéssel, csillámtetoválással, vetélkedőkkel kapcsolódhatnak ki a gyerekek, a felnőttek pedig masszázsbemutatón vehetnek részt. Ezen felül augusztus 19-én különleges szaunaszeánszokat is tartanak a West Wind Sauna Team tagjai.

Tiszakécske: augusztus 17-én, szombaton operett és musical gálával várja vendégeit a Barack Thermal Resort. Az idén 19. alkalommal megrendezett gála házigazdája Pál Attila. A programról minden további információt megtalál a honlapjukon.

Zalakaros: augusztus 17-én (szombaton) sárkányhajó derbit tartanak a Zalakarosi Fürdőben. Ilyen versenyt nyílt vízen szokás tartani, de Zalakaroson megoldják anélkül is. Az úszómedencében lesz a sárkányhajó és ebben ül majd egymással szemben két csapat, akik ellenkező irányban eveznek. Azaz lényegében olyan lesz a verseny, mint egy kötélhúzás.