Fürdős programok és akciók augusztus 22. és 25. között.

  • Nem fogytak ki a fürdők a programokból augusztus 20-a után sem.

  • Hooligans nagykoncert, vízipisztoly csata, szaunafelöntések is lesznek a héten, de kedvezményeket is el lehet csípni.

Berekfürdő: augusztus 24-én és 25-én szaunafelöntéssel várja vendégeit a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő. A szaunaprogramokat mindkét nap 15, 16 és 17 órakor tartják. További részleteket olvashat erről a fürdő honlapján.

Budapest – Dagály: vizes móka lesz ezen a hétvégén (augusztus 24-25.) a Dagály fürdőben. Mindkét nap dzsungelkvíz, mini diszkó, aquafitness, családi vízi párbaj, vidám arcfestés és csillámtetoválás biztosítja a családok kikapcsolódását.

Debrecen: csütörtökön (augusztus 22.) női napot tartanak az Aquaticum szaunavilágában. Ez azt jelenti, hogy ezen a napon 16 órától kizárólag a hölgyek használhatják a szaunavilág szolgáltatásait. 18 órától pedig – szaunamesternő vezetésével – szaunaszeánszokon is részt vehetnek a hölgyek.

Augusztus 24-én, szombaton az Aquaticum élményfürdőben nyárbúcsúztató Aqua Manó Party lesz. 14 órától vizes ügyességi, gyorsasági játékokkal és zenés programokkal várják a kicsiket és szüleiket.

Lenti: még augusztus 30-ig érvényes a Lenti Termálfürdő családi belépőjegyekre vonatkozó akciója. Ennek keretében az amúgy is kedvező árú családi belépők árából további 15 százalékos kedvezményt nyújtanak. Az akció a kombinált, azaz az fedett élményfürdőbe is érvényes családi belépőkre vonatkozik, a pontos árakat megtalálja a fürdő honlapján.

Augusztus 31-ig egy másik kedvezmény is érvényes Lentiben: a termál- és gyógyfürdőbe szóló gyerek- és diákbelépők árából hétköznapokon 25 százalékos kedvezményt biztosítanak.

Mezőkövesd: augusztus 23-án szezonzáró koncert lesz a Zsóry Gyógy- és Élményfürdőben. A fürdő sztárvendége a Hooligans együttes, akik 21 órától adnak élő nagykoncertet. A belépő 2400 forintba kerül, de akik aznap vettek fürdőbelépőt, azok a karszalagjukkal szintén megnézhetik a Hooligans koncertet.

Miskolctapolca: a Barlangfürdőben rendszeresen tartanak szaunaszeánszokat. Ezen a héten 23-án, 24- én és 25-én is lesznek felöntések. Mind a három nap 16, 17 és 18 órai kezdettel. A fürdőbelépő mellé megváltható szaunajegy 1000 forintba kerül, a szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 500 forintért vehetnek részt.

Sárvár: augusztus 23-án, azaz pénteken éjszakai fürdőzést rendeznek a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A zenés fürdőzés 19 órakor kezdődik és a szaunavilág egészen éjjel 1-ig, a fürdő éjjel 2-ig nyitva tart. Az esti belépő 1900 forintba kerül, a szauna kiegészítő jegy ára pedig 700 forint.

Szentgotthárd: még szeptember 15-ig érvényes a Szentgotthárdi Fürdő mediterrán akciója. Ez azt jelenti minden nap olcsóbbak a délutáni belépőjegyek. 14 óra után egy felnőtt belépő 2200 forintba, a felnőtt fürdő és szaunabelépő 3500 forintba, a gyermekjegy (3-14 évesek) pedig 1200 forintba kerül.

Zalakaros: augusztus 24-én (szombaton) vízipisztoly csatát rendeznek a Zalakarosi Fürdőben. 10 és 13 óra között lehet a versenyre jelentkezni, a páros összecsapások – különböző korosztályokban – pedig 14 órától kezdődnek. A játékban az aznapra érvényes fürdőbelépővel rendelkező vendégek vehetnek részt.