Fürdős programok és akciók június 18. és 23. között.

  • Néhány fürdő a nyári időszakban is kínál különféle akciókat.

  • A héten több helyen is éjszakai fürdőzést tartanak.

Bükfürdő: június 21-én ellátogat a Bükfürdő Thermal & Spába a „Csobbanj Európával!” roadshow. A strandi csúszdák előtti részen ugrálóvárral, logikai játékokkal, ügyességi feladatokkal és hasznos EU-s információkkal várják a vendégeket.

Cegléd: Szent Iván-éji éjszakai fürdőzést tartanak június 22-én (szombaton) a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdőben. A fürdőzés 20 órától éjfélig tart. Az este folyamán kvízjátékkal, ügyességi vetélkedővel, nyereményekkel, hangulatos zenével és szaunaszeánszokkal várják a vendégeket. Az éjszakai belépő ára fejenként 2400 forint.

Gyula: a Várfürdőben idén nem hébe-hóba, hanem egyhuzamban, 10 héten át minden hétvégén lesz Minimax családi hétvége. A programsorozat június 22-én kezdődik és augusztus 25-ig tart.


Hajdúszoboszló: június 22-én, szombaton 16 órától a Piruett Táncstúdió fellépése tekinthető meg a strandi nagyszínpadon. A Hungarospa fürdőkomplexum idén is kínál egy belépőjegycsomagot, ami azoknak lehet jó választás, akik a fürdő mindegyik szolgáltatását igénybe vennék. A belépőjegycsomagról itt talál meg minden további részletet.

Igal: június 22-én (szombaton) „Igal Nights” esti fürdőbuli lesz az Igal Gyógyfürdőben. A fürdőzőket zenés programmal és tűztánc show-val várják. A program éjfélig tart, a napközben megváltott jegyek az éjszakai fürdőzésre is érvényesek.

Miskolctapolca: a Csodás Magyarország akció keretében a júniusban vásárolt, időkorlát nélküli nyugdíjas Barlangfürdő belépők mellé egy jegyet adnak ajándékba. Az ajándék jegy a következő fürdőlátogatáskor használható fel, legkésőbb augusztus 31-ig.

Sárvár: ezen a pénteken, azaz június 21-én éjszakai fürdőzést rendeznek a sárvári fürdőben. A program 19 órától kezdődik és az este folyamán az Ataru Taiko ütőegyüttes is fellép. Az esti belépő 1900 forintba kerül, a szaunavilág kiegészítő jegy ára további 700 forint.

Szentgotthárd: „mediterrán kedvezmény” néven hirdetett akciót a település fürdője. Minden egyes nap 14 órától kedvezményesen válthatók belépők. Egészen konkrétan a felnőtt délutáni jegy 2200 forint, a szaunába is érvényes délutáni belépő 3500 forint, a gyermek fürdőbelépő ára pedig 1200 forint. Az akció szeptember 15-ig érvényes.

Tiszakécske: a hét minden napján animációs programokkal várják a vendégeket a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A programok 10-től 17 óráig tartanak, s a részletes listájukat megtalálja a fürdő honlapján. A hétvégén pedig kezdetét veszi a fürdő nagy nyári programsorozata is, az erről szóló cikkünket itt olvashatja.